- Nei, han er ikke faren min

Kåre Magnus Bergh setter endelig en stopper for spekulasjonene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kåre Magnus Bergh (33) er for tiden aktuell som programleder for «Stjernekamp» på NRK1, men i søndagens episode av «I kveld med YLVIS» er det noe helt annet han snakker om.

Bård og Vegard Ylvisåker har nemlig plukket opp en debatt-tråd på nettsiden Kvinneguiden.no, der over 140 innlegg spekulerer på om 33-åringen er sønnen til «Reisesjekken»-stjernen Helge Hammelow-Berg (63). Også en rekke andre spekulerer i dette på nettet.

- Han er ikke det altså, men jeg har litt lyst til å si ja, forteller Kåre Magnus Berg og sikter til at han og Helge sikkert kunne ha lurt de fleste.

Programlederen avslører også at journalister tidligere har henvendt seg til ham med forespørsler om å lage reportasje med ham og «pappa» Helge. Og når Ylvisåker-brødrene slår opp et bilde av Hammelow-Berg ved siden av «Stjernekamp»-programlederen, kan man kanskje forstå misforståelsen...

Se hele det morsomme innslaget i videoen øverst i saken!

«I kveld med YLVIS» sendes på TVNorge søndager klokken 21.30. Få full oversikt i Seoghør.nos TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trengte en pause   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer