- Nei, faen om jeg vil besøke ham i Norge

Anna Ankas dansepartner snakker ut om hvordan han opplevde det kontroversielle intervjuet.

TAR ALT MED KNUSENDE RO: - Jeg legger ikke så stor vekt på hva som sies etter en utstemming, heller på det som ble sagt mellom meg og Anna etter sending, sier Glenn Jørgen Sandaker om intervjuet han gjorde sammen med Anna Anka da de to røk ut av «Sk Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAR ALT MED KNUSENDE RO: - Jeg legger ikke så stor vekt på hva som sies etter en utstemming, heller på det som ble sagt mellom meg og Anna etter sending, sier Glenn Jørgen Sandaker om intervjuet han gjorde sammen med Anna Anka da de to røk ut av «Sk Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video fra da Anna Anka fyrte løs mot det hun mener er avtalt spill i «Skal vi danse» nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka (40) røk i midten av oktober hodestups ut av «Skal vi danse» på TV 2. Umiddelbart etterpå hevdet Anka til Seher.no at programmet er planlagt, og at det hele er et avtalt spill.

I videointervjuet som hun gjorde sammen med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker var den svenske Hollywoodfruen svært krass. Glenn Jørgen på sin side ble stående - noe paff - ved siden av, og kom sjelden til orde.
 
- Jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sa Anka kontant til Seher.no.

Senere tittet hun inn i kamera, og ga følgende melding til det norske folk:
 
- Stemmene deres teller ikke, Norge...

Nå snakker Glenn Jørgen ut etter de kontroversielle uttalelsene fra hans 40 år gamle partner på parketten. Til Seher.no forteller han at ikke lot seg påvirke nevneverdig av de - for mange - sjokkerende uttalelsene.

- Jeg legger ikke så stor vekt på hva som sies etter en utstemming, heller på det som ble sagt mellom meg og Anna etter sending. Da takket vi hverandre for tiden sammen og sa adjø til hverandre. Jeg hadde det mye morsomt med Anna på treningene og var stolt av det hun presterte på parketten, mener han.


I videointervjuet med de to svarte Anna Anka «Nei, faen» på Seher.nos spørsmål om hun kunne tenke seg å komme på ferie til Norge for å besøke Glenn Jørgen. Det utsagnet tar han seg heller ikke nær av.

- Jeg tror Anna hadde fått litt nok av hele dansesirkuset da hun spontant svarte dette med et smil. Jeg tok det som humor og ble ikke såret av det, jeg lo faktisk med, forteller Glenn Jørgen, som har hatt kontakt med Anka også etter at hun forlot Norge.

- Nylig var jeg i kontakt med Anna og fikk en lang og hyggelig melding der hun igjen takker for tiden vi tilbrakte i lag og avsluttet med at vi skal holde kontakten. Så alt står bra til mellom meg og Anna, sier den frittalende svenskens dansepartner til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - TV 2 synes at dette bare er trist  

Se video fra da Anna Anka fyrte løs mot det hun mener er avtalt spill i «Skal vi danse» her:[obj:media:10240]