UT I DANSEN: Carsten Skjelbreid har blitt en av favorittene til å vinne årets "Skal vi danse" etter sine tre opptredener med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud, men selv tar han all rosen med stor ro. - Favorittstemplet forandrer seg hele tiden, sier  Foto: Anders Myhren, Seher.no
UT I DANSEN: Carsten Skjelbreid har blitt en av favorittene til å vinne årets "Skal vi danse" etter sine tre opptredener med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud, men selv tar han all rosen med stor ro. - Favorittstemplet forandrer seg hele tiden, sier Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Nei, er du gal?

"Skal vi danse"-Carsten mener bestemt han ikke er noe sexsymbol. Men kjæresten liker den nye stilen...

 Se hele videointervjuet med "Skal vi danse"-Carsten nederst i artikkelen!

SEHER.NO: TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid har fått mange kvinnelige fans etter sine heftige hoftevrikk på parketten og skjorter med dyp utringning i "Skal vi danse".

Men privat hevder Carsten at han merker lite til fanskaren.

- Det er atlfor lite truser i posten. Jeg har ikke blitt noe sånn "Jakten på kjærligheten"-bonde, og har faktisk ikke mottatt noen frierbrev. Men nå er jeg opptatt da, så det er greit å ikke få noen frierbrev, ler 37-åringen - som raskt har blitt en av favorittene i årets "Skal vi danse" - til Seher.no.

Carsten avviser også at han føler seg som et sex-symbol, etter rosen fra TV-seerne.

- Nei, er du gal? 37 år og fra Kongsberg. Nei, ikke i det hele tatt, smiler han.

Men Carstens kjæreste Tonje Kristin Wøllo mener han er er altfor beskjeden.

Etter Skjelbreids innsats i forrige ukes "Skal vi danse"-sending, avslørte hun at hun har stor sans for Carstens antrekk, barberte brystkasse - og nye kropp.

- Han er sexy, og jeg liker han med og uten hår på kassa.

LES OGSÅ: Siste dans for Margrethe?

Se hele videointervjuet med Carsten her:

[obj:media:8075]