DOBBELTSPILL: Tvillingene Mia og Maria Bech Hvidt lurte de danske Paradsie-guttene trill rundt etter å ha blitt utfordret til å gi seg ut for å være samme person i 24 timer. Foto: TV3
DOBBELTSPILL: Tvillingene Mia og Maria Bech Hvidt lurte de danske Paradsie-guttene trill rundt etter å ha blitt utfordret til å gi seg ut for å være samme person i 24 timer. Foto: TV3Vis mer

Nei, du ser ikke dobbelt!

Tvillingsøstrene skapte full forvirring i danske «Paradise Hotel». Nå satser de sammen som modeller.

SEHER.NO:  De to danske tvilling-søstrene Mia og Marie Bech Hvidt  (20) har tidligere i årets sesong av «Paradise Hotel Danmark» - som for tiden sendes på norsk TV3 - skapt stor forvirring blant de mannlige deltakerne, da de måtte late som om de var samme person i 24 timer.

Mens Mia i forrige uke røk ut av den populære serien, er Marie fortsatt med i spillet om pengepremien.

I kjølvannet av reality-innspillingen i Mexico har søstrene fått stor oppmerksomhet i Danmark, og nå satser de blant annet sammen som lettkledde modeller.

Men selv om de til forveksling like hverandre av utseende, hevder de danske «Paradise»-jentene at de egentlig er ganske ulike.

- Mia er ofte litt sjenert, mens jeg er veldig imøtekommende overfor nye mennesker. Hun er litt mer guttejente, mens jeg er veldig jentete, sier Marie til nettstedet connery.dk (ekstern lenke).

I tillegg til å jobbe som modeller, arbeider Mia til daglig som pedagogisk medarbeider i en fritidsklubb i Danmark, mens Marie har utdannet seg som salgsassistent for glass og porselen.

De to jentene vil derfor ha seg frabedt å bli betegnet som «dumme og deilige». Men jentene er ikke helt enige hvem av dem som er smartest.

- Vi er nok begge kloke på hver vår måte. Når det gjelder allmennviten mener vi nok begge at vi vet mest, sier Mia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-jente fikk sex som belønning