<strong>MANGEL PÅ VETT:</strong> - Det er litt sånn som med sønnene dine. Det er liksom mangel på vett, sa Tommy Steine til Berit Riise i onsdagens "4-stjerners middag". Foto: TVNorge
MANGEL PÅ VETT: - Det er litt sånn som med sønnene dine. Det er liksom mangel på vett, sa Tommy Steine til Berit Riise i onsdagens "4-stjerners middag". Foto: TVNorge Vis mer

- Nei, dette var ikke mobbing

Forsvarer seg etter at han langet ut mot fotballmammaen - på TV...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det er litt sånn som med sønnene dine. Det er liksom mangel på vett.

Dette var svaret komiker Tommy Steine ga til fotballmamma Berit Riise da hun i onsdagens episode av TVNorge-programmet "4-stjerners middag" spurte hvordan han klarte å gå på scenen etter å ha blitt "disset" eller å ha "gått på trynet".

- Sa det med humor
I det samme programmet ga Steine klart uttrykk for misnøye da Riise, som av Henriette Bruusgaard fikk servert noe hun så på som litt vel lite stekt kjøtt, valgte selv å ta turen til stekepanna for frese kjøttstykkene litt ekstra.

- Det er sånn kjøttet skal være. Hvis du ikke liker det sånn er du veldig sær som menneske, sa den norske komikeren høylytt, mens Riise raskt tok til motmæle.

- Jeg er glad i deg også, sa hun.

- Forsøkte du å mobbe Berit litt, Tommy?

- Nei, det gjorde jeg ikke. Dette med sønnene sa jeg med et humoristisk fortegn. Jeg er en veldig god venn av familien, og det er absolutt ingen gnisninger der, forsikrer Tommy Steine til Seher.no - på telefon fra solfylte Thailand.

- Helt krise, Riise!
Likevel: Steine innrømmer at han ble litt oppgitt da moren til John Arne og Bjørn Helge Riise valgte å "kremere" kjøttet, som det ble sagt i programmet.

- Det er jo helt krise, man ødelegger jo kjøttet fullstendig. Og det sa jeg også til henne flere ganger. "Det er helt krise, Riise".

Krise, ja. Men provoserende, det synes ikke Tommy det var.

- Nei, jeg vil ikke kalle det provoserende. Men det er jo hennes problem, mener komikeren, som aldri har lagt skjul på at han er glad i det meste som omhandler det som går under kategorien "mat".

Følte seg ikke mobbet
Til Seher.no forteller Berit Riise at hun ikke følte seg mobbet av utspillene Steine kom med i løpet av kvelden.

- Nei, det er jo Tommy. Det finnes ikke noe vondt i den mannen - ikke en centimeter! I tillegg kjenner han jo sønnene mine fra før av, derfor reagerte jeg ikke det minste på det han sa. Jeg husker faktisk ikke engang at han sa det, og det sier jo det meste. Vi er trygge på hverandre, og da kan man jo ta den helt ut, sier hun.

Henriette Bruusgaard synes heller ikke at noen av kommentarene minnet om det man kaller mobbing.

- De kjenner hverandre fra før av, så der er det ingenting å hente. Stemningen var virkelig god, man blir liksom en liten gjeng, sier hun til Seher.no.

Henriette Bruusgaard ble belønnet med 29 poeng i onsdagens program. Det er ett poeng mindre enn hva Berit Riise oppnådde. Tommy Sharif på sin side, ble belønnet med fattige 18 poeng. Torsdag er det Tommy Steines tur til å vise sine ferdigheter på kjøkkenet, når han inviterer gjengen med til sin hytte på Norefjell.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ KOMMENTAREN: Jo flere kokker, jo mer søl

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer