- Nei, dette er ikke Natalie Portman

Men det har alle trodd - til nå.

<strong>IKKE NATALIE PORTMAN:</strong> Her kaster stedfortrederen seg i vannet. Foto: Stella Pictures
IKKE NATALIE PORTMAN: Her kaster stedfortrederen seg i vannet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Adventure-filmen «Your Highness» med Natalie Portman (29) i en av hovedrollene, har norgespremiere 8. juli.

Allerede i desember kom de første promobildene fra filmen ut, der man fikk se Portman iført en stringtruse, som kaster seg ut i et vann.

Nå viser det seg at det ikke er helt riktig, i hvert fall ikke om man skal tro Portman selv. Skuespilleren forteller at det ble brukt en «body double» som kastet seg i vannet, angivelig fordi det var alt for kaldt for Portman å bade i.

- Det er en tagning av meg, og en tagning av henne, i det hun kaster seg i vannet. Jeg ville ikke ned i det vannet, det var virkelig kaldt, forteller Portman ifølge ShowbizSpy.com.

Nylig fortalte den norske sangstjernen Marion Ravn at hun var på audition til en rolle i «Your Highness». Det gikk imidlertid ikke så bra.

- Jeg var faktisk på en audition hos Universal Studios for en film som heter «Your Highness». Men jeg er ikke akkurat noen skuespiller. Jeg fikk replikkene kvelden før, og det hele gikk veldig dårlig, sa Marion til Seher.no.

Portman, som nå er gravid, hevder hun nekter å kjøpe klær og ting til det kommende barnet før hun har blitt mamma.

- Jeg tror det er en jødisk ting å være litt overtroisk. Man fikser ikke noen av babytingene før barnet har kommet, sier hun.

Nettstedet skriver at Portman skal bli mor til en gutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det gikk veldig dårlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer