Nei, dette er ikke Jahn Teigen

Lady Gaga er ikke til å kjenne igjen i sin nye video.

JAHN TEIGEN: Kanskje Lady Gagas «Born This Way»-video delvis er inspirert av den norske artistens skjelettkostyme? Hun er i hvert fall ikke lett å kjenne igjen... Foto: Huffington Post/YouTube
JAHN TEIGEN: Kanskje Lady Gagas «Born This Way»-video delvis er inspirert av den norske artistens skjelettkostyme? Hun er i hvert fall ikke lett å kjenne igjen... Foto: Huffington Post/YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den nye Lady Gaga-videoen nederst i saken!

SEHER.NO:
Den nyeste musikkvideoen til det eksentriske popikonet Lady Gaga (24) er en rimelig spesiell affære, der også 24-åringen selv antar en ekstra uvanlig form.

Lady Gaga har tidligere gledet fansen med flere kreative og spesielle videoer, som til låta «Bad Romance». Nå er det derimot hiten «Born This Way» som har videopremiere. Og for en premiere!

I videoen føder popstjernen både Ondskapen og Godheten, en ny og forbedret menneskerase blir til, Lady Gaga danser humoristisk og sensuelt i undertøyet og hun ifører seg både skjelett- og romvesensminke.

Det hele begynner med en lang, episk voiceover der Lady Gaga forklarer handlingen og konseptet bak sitt nyeste kreative prosjekt:

Den syv minutter og tjue sekunder lange musikkvideoen forteller historien om G.O.A.T., et statseid territorium i verdensommet, samt om skapelsen av den nye menneskerasen. Denne rasen fronter åpenhet og respekt - i likhet med selve låtas budskap, skriver HuffingtonPost.
 
Selv ser popartisten altså relativt merkelig ut i videoen - på et tidspunkt ser hun ut som en ung Jahn Teigen i skjelettkostyme - noe som er med på å underbygge budskapet om at man bør akseptere, og respekteres for den man er. Popikon eller ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Travis Barker kopierte Skjelett-Jahn


Se den nye Lady Gaga-videoen her:Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer