AKUPUNKTUR: Penelope Cruz har fått akupunktur-behandling, og har derfor fire nåler stukket inn i øret. Foto: FameFlynet
AKUPUNKTUR: Penelope Cruz har fått akupunktur-behandling, og har derfor fire nåler stukket inn i øret. Foto: FameFlynet Vis mer

Nei, dette er ikke en ny piercing-trend

Gullkulene i øret til Penelope Cruz har nemlig en helt annen funksjon.

Publisert
SEOGHØR.NO: Mange sperret nok øynene opp da Penelope Cruz (38) var til stede ved en filmvisning i hjembyen Madrid i Spania tidligere i januar. 

I ørene hadde nemlig den vakre 38-åringen fire gullkuler, som til forveksling liknet på piercinger.

Cruz har ikke gått til anskaffelse av ny trendy ørepynt, men har ifølge Daily Mail derimot testet ut akupunktur.

Nettstedet skriver at det er en blanding av østlig og vestlig medisin skuespillerinnen nå blir behandlet med, og at de fire nålene som har blitt stukket inn på spesielle områder i øret, skal løse opp stress og gi helsebringende gevinst.

Ut i fra hvor nålene er plassert i skuespillerinnens øre, hevder nettstedet at denne type behandling brukes i forbindelse med røykeslutt, dersom man har fertilitetsproblemer, eller rett og slett opplever store nakkesmerter.

Penelope Cruz er kjent for å ta seg en blås i ny og ne, men om dette er et forsøk på å legge sigarettene på hylla vites ikke.

Hun og ektemannen Javier Bardem (43) har forøvrig sønnen Leo Encinas (2) sammen.LES OGSÅ: Penelope Cruz ble storesøster i en alder av 37 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer