BABYLYKKE: Vanessa Carlton jubler over at hun endelig skal bli mamma. Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Vanessa Carlton jubler over at hun endelig skal bli mamma. Foto: All Over PressVis mer

- Nei, dette er ikke croissanter

Åtte måneder etter at hun ble gravid utenfor livmoren, smiler lykken igjen til Vanessa Carlton.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Vanessa Carlton (33), som blant annet hadde hiten «A Thousand Miles», og ektemannen John McCauley venter sitt første barn.

Sammen med et bilde av sin voksende babymage, skrev hun følgende til fansen sin på Facebook og Twitter:

- Nei, dette er ikke en gjeng med croissanter. Vi skal bli foreldre. Babyen er frisk og beveger seg rundt som en champion.

 

De vordende foreldrene giftet seg i desember i fjor, og bare to måneder tidligere måtte artisten gjennom en hasteoperasjon etter at hun ble gravid utenfor livmoren, ifølge People.com.

Nå smiler endelig lykken igjen.

Carlton har den siste tiden vært travelt opptatt med sitt siste album «Liberman», men må utsette utgivelsen til neste sommer på grunn av graviditeten.

- Jeg er lei meg for at albumet blir forsinket for det betyr så mye for meg, og er den perfekte kombinasjon av England og Tennessee. Det føles som medisin når jeg setter det på, og jeg håper det vil gjøre det samme for dere... når det er klart!

- Takk for at dere er så lojale. Vi er overlykkelige, forteller hun.

Før Vanessa forelsket seg og giftet seg med ektemannen, stod hun frem som biseksuell.

- Jeg har aldri sagt dette før, men jeg er en stolt biseksuell kvinne, fortalte hun under en konsert i Nashville i 2010.

SANGFUGL: Carlton har lenge jobbet med et nytt album. Nå blir det utsatt. Her fra en konsert i 2012. Foto: All Over Press
SANGFUGL: Carlton har lenge jobbet med et nytt album. Nå blir det utsatt. Her fra en konsert i 2012. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kristin Bell er gravid igjen