<strong>IKKE BITTER:</strong> - Jeg har det veldig bra her. Og det var jo mitt eget valg å komme meg ut og videre. Jeg har det veldig bra, selv om jeg er glad i Turboneger og Turbojugend, sier Hans Erik Dyvik Husby til Seher.no. Foto: NTB scanpix
IKKE BITTER: - Jeg har det veldig bra her. Og det var jo mitt eget valg å komme meg ut og videre. Jeg har det veldig bra, selv om jeg er glad i Turboneger og Turbojugend, sier Hans Erik Dyvik Husby til Seher.no. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nei, dette er absolutt ikke trist

For første gang snakker Hans-Erik Dyvik Husby ut om sin egen erstatter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av juni ble det kjent at Turboneger har byttet ut Hans-Erik Dyvik Husby (39) med den tidligere Dukes Of Nothing-vokalisten Tony Sylvester (38). Avgjørelsen kom som en konsekvens av Hans-Erik Dyvik Husbys valg om å slutte i bandet i 2010.
 
- Jeg synes det er bra, og ønsker dem lykke til, sa bandets tidligere vokalist til VG Nett - via sin manager Trygve Haug - i juni.

Den gang ville ikke den profilerte artisten uttale seg ytterligere om hva han synes om Turbonegers valg av Tony Sylvester som frontmann. Nå stiller det seg annerledes.

- Jeg ønsker dem lykke til, de har skaffet seg en flott fyr og en flink artist, sier Hans-Erik Dyvik Husby, kanskje bedre kjent som Hank Von Helvete, til Seher.no.

Den nye Turboneger-vokalisten  har tidligere vært president i fanklubben Turbojugend London, samt presseansvarlig for bandet i Storbritannia. Det er bare positivt, mener Husby.

- Han har jobbet i fanklubben lenge, og jeg har bare godt å si om ham. Her har de gjort et klokt valg, sier 39-åringen, som for tiden er aktuell med barneboka «Mille og Max», der han debuterer som oppleser.

Selv har Hank von Helvete langt fra gitt seg med musikken. Tidligere i år kom nemlig nyheten om at han har startet i bandet «Doctor Midnight & The Mercy Cult».

- Savner du ikke Turboneger, Hans-Erik?
 
- Nei, jeg har det veldig bra her. Og det var jo mitt eget valg å komme meg ut og videre. Jeg har det veldig bra, selv om jeg er glad i Turboneger og Turbojugend.
 
- Blir du ikke engang litt trist når Turboneger nå går videre med ny vokalist?

- Nei, jeg blir absolutt ikke trist. Man vokser og jeg trives kjempebra, forteller han til Seher.no.

«Doctor Midnight & The Mercy Cult» består av Hans Erik Dyvik Husby på vokal, Tim Skold (Marilyn Manson, KMFDM) på bass, Anders Odden (Satyricon) på gitar, David Husvik (Extol) på trommer og Audun Stengel (Apoptygma Berzerk) på gitar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ville nektet om barna hadde sagt nei  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer