UTLUKKER SELVMORD: - Basert på informasjonen vi har akkurat nå, sammen med resultatene av obduksjonen, virker det ikke som om Carradines død var selvmord, sier legen Michael Baden.  Foto: AP
UTLUKKER SELVMORD: - Basert på informasjonen vi har akkurat nå, sammen med resultatene av obduksjonen, virker det ikke som om Carradines død var selvmord, sier legen Michael Baden. Foto: APVis mer

- Nei, det var ikke selvmord

Obduksjonen av superstjernen fyrer opp om drapsspekulasjonene.

SEHER.NO: Når skuespilleren David Carradine ble funnet død i et garderobelignende sted på sitt hotell i Bankok, oppsto flere teorier rundt superstjernens plutselige dødsfall - spesielt i media.  

Én var at "Kill Bill"-stjernen, som ble funnet hengt i en line fra hotellrommets gardin, var en del av en sexlek som gikk helt over styr. Carradine skal ha blitt funnet i undertøy og parykk, mens det på veggen skal ha hengt et pornografisk bilde.

Skuespillerens bror har ikke lagt skjul på at han mistenker at en form for Kung Fu-sekt kan ha med saken å gjøre, ettersom Carradine var interessert i å undersøke og avsløre hemmelige selskap.

- Det er koblet til kampsport og hans interesse for kampsport. Finnes det en mistanke om noe kriminelt, er dette det første området de bør se på, sa brorens advokat, Mark Geragos, til CNN.

Nå er også obduksjonen overstått. Der kommer det frem at dødsfallet ikke var et selvmord, som mange har trodd.

- Basert på informasjonen vi har akkurat nå, sammen med resultatene av obduksjonen, virker det ikke som om Carradines død var selvmord, sier legen Michael Baden.

Baden understreker at alle undersøkelser ikke er avsluttet, men at teorien om at han har tatt sitt eget liv nå kan strykes fra listen over mulige dødsårsaker.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er bildebeviset på at Swayze lever