MERKER LITE: - De har ikke merket noen ting. Jeg tror ikke det, i hvert fall ikke for Petters del, sier Otto Ulseth til Seher.no om bruddryktene rundt Petter Northug og Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures
MERKER LITE: - De har ikke merket noen ting. Jeg tror ikke det, i hvert fall ikke for Petters del, sier Otto Ulseth til Seher.no om bruddryktene rundt Petter Northug og Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nei, det er ikke slutt

For første gang blir bruddryktene kommentert fra Petter Northug-hold.

Publisert
SEHER.NO: Den norske skistjernen Petter Northug (25) og kjæresten Rachel Nordtømme (21) har fått voldsomt mye oppmerksomhet i pressen den siste tiden, spesielt i forbindelse med Northugs gigantsuksess i ski-VM i Oslo for kort tid siden.

Det er derimot ikke bare det sportslige som har fått oppmerksomhet når det gjelder det hete paret. De to har nemlig i lengre tid blitt utsatt for flerfoldige bruddrykter, og Seher.no er blant de redaksjonene som har mottatt et stort antall e-poster og telefoner fra folk som mener å vite at det er slutt mellom de to.

- Jeg får høre det hele tiden, men jeg bryr meg ikke om ryktene. Vi er fremdeles sammen og har det fint, uttalte Rachel Nordtømme til Seher.no i februar.

Nå tilbakeviser også Petter Northug ryktene - gjennom sin fungerende manager og pressetalsmann Otto Ulseth.

- Nei, det er ikke slutt mellom dem, sier Ulseth til Seher.no.
 
Trønderjenta Nordtømme har selv tidligere uttalt at hun og kjæresten har veldig lite kontakt for tiden, noe som også skal ha bidratt til at bruddryktene har oppstått.

- Vi snakker veldig lite sammen, han er i sin egen lille boble. Han konsenterer seg om VM, og jeg konsenterer meg om mine ting, sa hun til «God kveld Norge» før VM.

Til Seher.no tilbakeviser Otto Ulseth også ryktene om at paret ville vente med å offentliggjøre nyheten til etter VM, og at et offisielt brudd er rett rundt hjørnet.

- Det er bare tull, mener han.

- Ryktene har pågått lenge og pågår fortsatt. Har Petter og Rachel selv merket dette på kroppen på noe vis?

- Nei, de har ikke merket noen ting. Jeg tror ikke det, i hvert fall ikke for Petters del. Det er jo ikke mange som når ham da, men jeg har uansett ikke inntrykk av han merker dette på kroppen, forteller Petter Northugs manager til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dropper ikke Northug etter dette  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer