STOR OG LITEN: Penny Lancaster-Stewart og Rod Stewart fotografert på vei fra lunsj i Beverly Hills onsdag. Foto: Stella Pictures
STOR OG LITEN: Penny Lancaster-Stewart og Rod Stewart fotografert på vei fra lunsj i Beverly Hills onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nei, det er ikke han som har krympet!

Rod Stewarts vakre kone viste frem gravidmagen.

Publisert
SEHER.NO: Rod Stewart (66) venter sitt andre barn med kona, modellen og fotografen Penny Lancaster-Stewart (39).

Som naturlig er har Penny økt i omfang i løpet av graviditeten. Det har ikke den skotske sanger-ektemannen, som nå blir far til sitt åttende barn.

Resultatet er litt søtt og litt komisk. For når utgangspunktet er en ung kvinne på 185 cm på strømpelesten og en ikke så ung mann på 178, og den ene vokser markant og den andre krymper ørlite, så blir det veldig tydelig.

Rundt 1. mars er det tilbake til normalen igjen. Da har Penny termin, kort tid før 40-årsdagen sin.

Hverken Rod eller Penny har villet si noe om hvilket kjønn babyen har, men rockeren har tidligere uttalt at kona drømmer om en liten datter.

- Penny vil ha en jente, så hun har én av hver, men jeg er ikke så nøye. En ting jeg gjør, er å lage flotte unger, har han sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er blitt gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer