AVVISER DFORLOVELSE: - Hvis det skulle være slik at jeg skulle fri, tror du jeg ville gjort det i Long Beach? Det stedet skriker ikke akkurat romanse, skriver Jamie Kennedy på sin Twitter-profil. Foto: Stella Pictures
AVVISER DFORLOVELSE: - Hvis det skulle være slik at jeg skulle fri, tror du jeg ville gjort det i Long Beach? Det stedet skriker ikke akkurat romanse, skriver Jamie Kennedy på sin Twitter-profil. Foto: Stella PicturesVis mer

- Nei, de er ikke forlovet

Superparet slår tilbake mot de falske ryktene.

SEHER.NO: Tirsdag kom ryktene om at Jamie Kennedy (39) har fridd til kjæresten, Jennifer Love Hewitt (30) fra scenen på Laugh Factory i Long Beach i California. Men ifølge begges talspersoner, er dette på langt nær tilfelle.

- Det finnes ingen sannhet i dette, sier de begge til People.

Men det betyr ikke at de to, som begge spiller i "Ghost Whisperer", ikke har diskutert giftermål. Forrige måned, snakket Jennifer nemlig om forlovelsesplanene i radioprogrammet " Johnjay and Rich Show".

- En tidslinje? Tja, innen denne tiden neste år - da har vi et problem hvis det ikke er noe på gang, sa hun i showet.

I mellomtiden har Kennedy sett seg nødt til å kommentere det hele på sin Twitter-side.

- Det går tydeligvis et rykte om at jeg satte meg på kne og fridde i Long beach. Hvis det skulle være slik at jeg skulle fri, tror du jeg ville gjort det i Long Beach? Det stedet skriker ikke akkurat romanse. Jeg elsker jenta mi, men når en slik nyhet kommer, skal dere bli de første som får vite det, skriver han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Har hun falt for slankepresset?