- Nei, babyen skal ikke hete «Batmo»

Sier nygifte Jessica Biel.

GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake forlovet seg ved juletider i 2011. Knapt et år senere har de to blitt mann og kone. Foto: All Over Press
GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake forlovet seg ved juletider i 2011. Knapt et år senere har de to blitt mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det finnes mange morsomme navnekombinasjon-spøker der ute!

For Jessica Biel (30) har forslaget om å kalle barnet sitt «Batmo» - den dagen hun og hennes ferske ektemann Justin Timberlake (31) blir foreldre - vært en gjenganger.

Da blir den lille nemlig hetende Batmo Biel, som gir assosiasjoner til superhelten Batmans kjøretøy «Batmobile». 

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

«Dersom jeg hadde fått én dollar for hver gang noen fortalte meg at mitt fremtidige barn burde hete Batmo hadde jeg nesten hatt nok penger til å betale for terapien lille Batmo hadde trengt for å bli døpt nettopp dét», tvitret Biel rett før bryllupet i forrige uke.

30-åringen og Timberlake har vært forlovet siden julen 2011, og fredag forrige uke ga paret hverandre sine «ja» i hemmelig seremoni i Italia med en prislapp på svimlende 39 millioner kroner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Denne kjolen ble for trang for Jessica Biel  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer