Negar møtte opp alene på Gardermoen

- De ansatte på flyplassen lo da de så meg komme.

MUTTERS ALENE: Glamourmodellen Negar Khan ble møtt av tomme skranker da hun mandag troppet opp på Gardermoen for å reise til Italia. Foto: Privat
MUTTERS ALENE: Glamourmodellen Negar Khan ble møtt av tomme skranker da hun mandag troppet opp på Gardermoen for å reise til Italia. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Askeskyen over Island har de siste dager vært en av verdens mest omtalte nyheter.

Men for glamourmodellen og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Negar Khan kom likevel flystansen på grunn av vulkanutbruddet på Island som en overraskelse, da hun mandag troppet opp på Gardermoen flyplass.

Da hun troppet opp med koffert foran innsjekkingsskranken med kofferten sin ble hun ifølge Onlinemagasinet møtt av flere forbløffete og lattermilde flyplassansatte.

Negar - som hadde planlagt et møte i forbindelse med jobben som modell i Italia  - sier til Seher.no at hun prøvde å skjule tabben sin, da hun skjønte at hun hadde gjort en feil.

- Flyselskapet mitt sa til meg dagen før at det var 50 prosent sjanse for at flyene skulle gå, men jeg visste ikke at det bare gjaldt innenriksfly. Derfor bestemte jeg meg for å dra opp. Men da jeg kom frem, ble jeg utrolig flau, fordi jeg var den eneste som gikk rundt der med koffert.

- Da jeg spurte en vakt om hvor flyet mitt var, begynte han bare å le.

Bedre ble det ikke da Negar Khan innså at hun måtte returnere til Oslo.

- Da jeg kom ut av flyplassen igjen, sto taxisjåføren som hadde fraktet meg fra Oslo og ventet. Han hadde flere ganger advart meg om at det ikke gikk noen fly. Det var veldig pinlig, sier hun til Seher.no.

Negar Khan tar episoden med et smil, men avslører at hun nå har lagt opp back-up planer, hvis ikke flyet til Italia skulle gå neste uke heller.

- Jeg håper at jeg kan få plass på et fly neste uke, men da skal jeg ringe og sjekke flere ganger. Hvis ikke får jeg sette meg på et tog, sier hun og ler.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir Paradise-Tine gjenforent med eks-flammen