BLODIG MØTE OG ØDELAGT BIL: Bilen Negar Khan satt i, en Mini Cooper, bar tydelig preget av møtet med elgen mandag. Foto: Privat
BLODIG MØTE OG ØDELAGT BIL: Bilen Negar Khan satt i, en Mini Cooper, bar tydelig preget av møtet med elgen mandag. Foto: PrivatVis mer

Negar krasjet med elg

- Jeg så døden komme...

SEHER.NO: Paradise Hotel-deltakeren Negar Khan (24) opplevde sitt livs sjokk da hun mandag kveld kolliderte med en elg utenfor Rena.

Negar var på vei til Oslo etter å ha deltatt på sommerfest i Trondheim med Paradise-kollegaen Odd-Ivar Donjem Østlund (27) da skogens konge plutselig løp ut i veien.

Sekunder senere ramlet elgen over den lille bilen av merket Mini Cooper, som Negar delte med kameraten Marius Langlete.

- Jeg så døden komme, og fikk sjokk da glassbitene sprutet over meg og Marius. Det er utrolig at vi ikke fikk noen skader. Redningmannskapene sa at vi ville ha dødd hvis elgen hadde truffet oss litt mer mot midten, sier en fortsatt rystet Negar til Seher.no.

Etter sammenstøtet ble elgen slengt ut mot venstre, før den haltet til skogs. Politiet skal ifølge Negar ha sendt ut hundepatruljer for å spore opp det skadete dyret.

Negar og hennes venn ble tvunget til å tilbringe natten på Rena, før de etter planen skal fortsette til Oslo i en leiebil i løpet av dagen.

Elg-krasjet har ikke gjort Negar redd for å sette seg inn i en bil igjen.

- Jeg ville ikke gjort det i går, men nå skal jeg klare det. Men jeg innser hvor heldige vi har vært. Elgen var jo mye større enn bilen, sier hun.

Ulykken skjedde kun få timer etter at Negar hadde blitt vitne til at hennes "Paradise Hotel"-kollega Odd-Ivar Donjem Østlund havnet på sykehus etter å ha skjært seg inn til benet i en hjemmeulykke i Trondheim.

- Snakk om uflaks. Jeg ble jo hentet på sykehuset og dro rett derfra mot Oslo. Så skjedde dette. Nå håper jeg det ikke skjer noen flere ulykker på lang tid, sier Negar til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hør Negars debutsingle!