Greyson Chance om Ellen DeGeneres:

- Nedsettende og manipulerende

Greyson Chance forteller endelig om hvordan han opplevde det å jobbe med talkshow-verten.

KRITISERT: Ellen DeGeneres har vært i hardt vær de siste årene. Foto:Andrew Harnik/AP Photo/NTB
KRITISERT: Ellen DeGeneres har vært i hardt vær de siste årene. Foto:Andrew Harnik/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

TV-stjernen Greyson Chance (25) var bare tolv år gammel da han i 2010 gikk viralt etter en fremføring av Lady Gagas «Paparazzi». Det ble starten på hans store gjennombrudd, som for alvor skjøt fart da han ble invitert av Ellen DeGeneres (64) til å komme på talkshowet hennes.

Etter intervjuet ga verten ham 10 000 dollar og et piano. I tillegg opprettet hun et helt nytt plateselskap som hun signerte sangeren til.

Men så skal hun ha blitt «dominerende og kontrollerende», ifølge Chance. Det forteller han i et intervju med Rolling Stones Magazine.

- Hun var nedsettende

- Jeg har aldri møtt en mer manipulerende, selvsentrert og åpenbart opportunistisk person enn henne. (...) Hele uken min, måneden, året, kunne endre seg med så lite som en melding fra henne. Det var forferdelig, forteller Chance, og beskriver det som at hun hele tiden våket over ham.

DeGeneres skal blant annet hatt meninger om hvilke klær han hadde på seg, og sa klart ifra hvis det var noe hun ikke likte.

- Hun kunne komme inn og se på et stativ med klær, kjefte på stylister, ydmyke folk foran meg og si «er det dette du skal ha på deg under showet?». Hun var bare nedsettende mot folk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer