Nedrennes av unge jenter på nettet

- Det tar litt av.

<strong>POPULÆR:</strong> 17 år gamle Endre Nordvik, som opptrer under lørdagens delfinale i MGP i Florø, har blitt svært populær blant ungjentene. Her med Samsaya, som står bak MGP-låten "Oh, oh (puppy love)". Foto: Anders Myhren/Seher.no
POPULÆR: 17 år gamle Endre Nordvik, som opptrer under lørdagens delfinale i MGP i Florø, har blitt svært populær blant ungjentene. Her med Samsaya, som står bak MGP-låten "Oh, oh (puppy love)". Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Endre og Samsaya nederst i saken!
 
FLORØ (SEHER.NO):  Melodi Grand Prix har blitt et av NRKs mest populære underholdningsprogram de siste årene, og den første delfinalen i årets konkurranse, som ble avholdt på Ørland i forrige uke, samlet godt over én million nordmenn foran tv-skjermen.   

Populariteten er også noe årets artister har fått merke, og det har så langt vært et enormt fokus på deltagerne i norske medier.

Blant dem som har fått mye blest er 17 år gamle Endre Nordvik. Unggutten, som opptrer med låten "Oh, oh (puppy love), er imidlertid ikke helt uforberedt på opppmerksomhen.

Han har tidligere vært med i "X Factor" på TV 2 og laget en låt til den skandinaviske versjonen av spillefilmen "Camp Rock 2: The Final Jam".

Det var imidlertid da popstjernen Samsaya, som står bak "Oh, oh (puppy love)", så ham på YouTube at han fikk sitt store gjennombrudd og muligheten til å delta i MGP. Og allerede før hans scenedebut i sangkonkurransen har han rukket å få en haug med tilhengere og beundrere.
 
- Det skjer veldig mye på Facebook om dagen. Det tar litt av rett og slett. Jeg har så mange venneforespørsler og meldinger. Jeg har vel fått rundt 450 webforespørsler, men jeg må bare la dem ligge. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dem, smiler han til Seher.no.

Ifølge 17-åringen har han fått mange gode tilbakemeldinger, særlig fra unge jenter.

- Jeg får masse fine kommentarer og masse hyggelige tilbakemeldinger som "du er flink" og "du er fin", så jeg må jo bare være hyggelig tilbake og takke da, forteller han.

Låten han skal fremføre dreier seg om ung kjærlighet, og selv om han bare er 17 år innrømmer Endre at han både har vært forelsket og har hatt kjæreste tidligere. 

- Ja, jeg har vel egentlig det, men mer vil jeg faktisk ikke si...ingen kommentar har jeg lært å si av Samsaya, humrer han:

- Men ja, jeg har vært forelsket og hatt kjæreste.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Har med kjæresten på MGP-scenen

Se videointervju med Endre og Samsaya nedenfor:[obj:media:9309]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer