Nedlegger veto mot svigermor

Eks-mannen er klar for nytt ekteskap og barn med Cheryl Cole så fort som mulig - på én betingelse...

VIL HA CHERYL FOR SEG SELV: Ashley Cole har sagt til sin eks-kone Cheryl at det er ukatuelt å la hennes mor bo hos dem, hvis de skal ha en lykkelig fremtid sammen. Foto: All Over Press
VIL HA CHERYL FOR SEG SELV: Ashley Cole har sagt til sin eks-kone Cheryl at det er ukatuelt å la hennes mor bo hos dem, hvis de skal ha en lykkelig fremtid sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene om at TV-stjernen og artisten Cheryl Cole har funnet tilbake til sin eks-mann, fotballstjernen Ashley Cole, har den siste tiden blitt bare sterkere og sterkere.

Nå hevder en venn av Ashley at Chelsea-spilleren er på utkikk etter en stor diamantring som han kan bruke til å fri til sin eks-kone for andre gang.

- Ashley er overbevist om at hun vil si ja til å gifte seg med ham og leter etter den største diamantringen han kan finne. Cheryl ønsker seg barn, men han vet at hun ønsker å få det som en gift kvinne, sier kilden til The Sun.

Det eneste som skal stå i veien for et snarlig bryllup, skal være Cheryls mor Joan Callaghan.

Ashley skal nemlig ha gitt Cheryl klar beskjed om at det ikke er aktuelt å la hennes mor flytte inn under samme sak som dem, slik hun gjorde i 2007.

Til tross for at han selv flere ganger ble beskyldt for å ha vært utro før skilsmissen i 2010, skal Ashley ha gitt svigermorens tilstedeværelse store deler av skylden for at ekteskapet røk.

- Hvordan kunne ekteskapet vårt ha en sjanse?, skal han ha klaget til venner etter at bruddet var et faktum.

Mistilliten er ikke mindre fra svigermorens side etter Ashleys mange skandaleoverskrifter i media.

I juni skrev den britiske avisen News Of The World at Joan hadde brutt kontakten med sin datter, etter at Cheryl hadde nektet å følge hennes oppfordring om å dumpe eks-mannen igjen.

- Du har redd din seng med Ashley, nå får du jammen meg ligge i den, skal moren Joan ha sagt til datteren, som foreløpig ikke har uttalt seg om konflikten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Moren vender ryggen til Cheryl

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer