Britney Spears

Nederlag for Britney

En domstol har sagt nei til Britney Spears' ønske om å bli kvitt faren som verge.

VERGE: Siden 2008 har faren Jamie Spears kontrollert et omstridt vergemål over popstjernedattera Britney Spears. Foto: AP Photo
VERGE: Siden 2008 har faren Jamie Spears kontrollert et omstridt vergemål over popstjernedattera Britney Spears. Foto: AP Photo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag i forrige uke vitnet popstjerna Britney Spears om hennes versjon av det meget omstridte vergemålet hun er under i en høring i Los Angeles. Siden 2008 har popstjernas far hatt kontroll over økonomien, eiendelene og hennes personlige beslutninger.

Under forklaringen hennes fortalte hun blant annet at hun levde et svært kontrollert liv, hvor hun ble tvunget til å gå i terapi flere ganger i uka, samt satt på medisiner hun ikke ville bruke.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Ikke medhold

Spears liv skal ha vært så kontrollert de siste 13 åra at hun ikke engang kunne skifte klær uten at noen var til stede i rommet med henne. I retten har hun også bedt om at faren, Jamie Spears, blir fjernet som verge og at finansselskapet Bessemer Trust Company fortsetter som eneverge umiddelbart.

I et nytt rettsdokument avviser dommer i saken, Brenda Penny, dette, ifølge Deadline.

Spears ønsker å få fjernet hele vergemålet eller å få gjort endringer i ordningen.

Ikke eventyrliv

I et Instagram-innlegg et par dager etter høringen snakket hun direkte til fansen om sjokkavsløringene. Innledningsvis skriver hun at hun tror alle ønsker seg et eventyrliv, og at livet hennes har framstått fantastisk utad.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

«Det var en av min mors beste trekk. For meg og søsknene mine latet hun alltid som at alt var ok. Jeg tar opp dette fordi jeg ikke vil at folk skal tro at livet mitt er perfekt, for det er det definitivt ikke i det hele tatt. Og hvis dere har lest noe om meg i nyhetene denne uka, så vet dere åpenbart at det er det ikke», skriver hun i den lengre teksten.

«Jeg beklager for at jeg har latt som om jeg har vært ok de siste to åra. Jeg gjorde det av stolthet, og jeg var skamfull over å dele hva som skjedde med meg. Men hvem vil vel ikke vise seg fra en morsom side på Instagram», spør hun.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd for å være ond

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer