NBA-stjerne anmeldt for voldtekt

Basketballstjerne skal ha dopet ned og voldtatt bevisstløs kvinne.

RETTSAK: Kvinnen saksøker NBA-stjernen for en uspesifisert sum. Foto: All Over Press
RETTSAK: Kvinnen saksøker NBA-stjernen for en uspesifisert sum. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   En amerikansk kvinne saksøker Philadelphia 76ers stjernen Nick Young (27) for seksuellt overgrep. Kvinnen hevder at NBA-profilen skal ha voldtatt henne, både vaginalt og analt. Overgrepene skal ha funnet sted i 2011. Det melder TMZ.

Kvinnen, som anmeldte voldtekten under synonymet Jane Doe, hevder at hun traff Young på Crown Bar i Hollywood og ha basketballspilleren kjøpte champagne til henne og en venn.

Etter å ha drukket fra champagneglasset husker ikke kvinnen mer av kveldens hendelser. Derfor mener hun at Young har dopet henne med GHB eller et annet narkotisk stoff.

Kvinnen forteller at hun dagen derpå våknet i Youngs seng, blødende både fra vagina og rektum.

Hun hevder at Young innrømmet at de to hadde hatt sex kvelden før, men at basketballspilleren hevdet han hadde stoppet da hun ble bevisstløs.

Ifølge søksmålet, krevde deretter kvinne å bli kjørt hjem av Young. Kvinnen dro derimot ikke rett hjem, men stoppet innom UCLA Santa Monica Rape Treatment Center, hvor hun fikk utført undersøkelser og ble testet for mulige kjønnsykdommer. Hun hevder videre at en test utført på senteret bekrefter at hun ble dopet ned og at de fysiske skadene var identiske som ved en voldtekt.

Etter et opphold på sykehuset, fortsatte kvinnen behandlingen hos en psykolog.

Hun saksøker nå NBA-profilen for blant annet seksuellt overgrep og sexuell vold samtidig som hun krever en uspesifisert sum i oppreisning. Kvinnen saksøker også utestedet Crown Bar for å ikke ha tatt bedre vare på henne da hun var en besøkende på baren. 

LES OGSÅ:    Giftet seg foran 500 gjester


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer