Naya Rivera viste babymagen på stranda

«Glee»-stjernen og ektemannen på romantisk ferie mens de venter på å bli foreldre.

GLEDER SEG: I helgen ferierte Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey sammen på Hawaii, der TV-stjernen viste frem babymagen sin. Forrige mandag var paret på en fest i Hollywood (t.h), der babymagen også var i fokus. Foto: Instagram/ Splash News
GLEDER SEG: I helgen ferierte Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey sammen på Hawaii, der TV-stjernen viste frem babymagen sin. Forrige mandag var paret på en fest i Hollywood (t.h), der babymagen også var i fokus. Foto: Instagram/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For knappe to måneder siden avslørte skuespiller Naya Rivera (28) at hun er gravid, og forrige uke viste hun frem den voksende magen på Hawaii.

Ifølge Daily Mail ferierer «Glee»-stjernen og ektemannen Ryan Dorsey i øyparadiset, i påvente av at de blir foreldre for første gang.

De siste dagene har den vordende moren delt flere bilder fra den romantiske turen, som hun på Instagram omtaler som babymoon: En slags «bolle i ovnen»-dager man nyter som par før familieforøkelsen.

På et par av bildene er Rivera kledd i bikini, og 28-åringen har allerede fått en merkbar kul på magen.

Baby moon

Et bilde publisert av Naya Rivera Dorsey (@nayarivera)

Saken fortsetter under bildet.

Flere av TV-stjernens Instagram-følgere roser den gravide stjernens utseende, og omtaler henne som «søt» og «vakker».

Komfortabel gravid-stil

Da Naya Rivera avslørte at hun var gravid med sitt første barn, var det også sosiale medier hun benyttet seg av. Dengang delte hun babynyheten med fansen via både Instagram og hjemmesiden sin.

Forrige uke kom hun med noen tips om gravidmote på nettsiden sin, der hun innrømmet at hun noen dager bare vil iføre seg komfortable leggings.

«Det er ikke noe galt i det, men det trenger ikke gå på bekostning av en flott stil», skriver hun i innlegget - og foreslår å blande komfortabelt og typete ved hjelp av en lang vintage -skjorte og en kul skinn- eller olajakke.

Saken fortsetter under bildet.

OVERRASKET MED BRYLLUP: For under ett år siden giftet Naya Rivera seg med Ryan Dorsey, og omlag syv måneder senere annonserte paret at de venter sitt første barn.  Foto: Stella Pictures
OVERRASKET MED BRYLLUP: For under ett år siden giftet Naya Rivera seg med Ryan Dorsey, og omlag syv måneder senere annonserte paret at de venter sitt første barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det siste året har vært særs begivenhetsrikt for Naya Rivera, også før hun har rukket å bli mor for første gang.

I juli i fjor giftet hun seg altså med Ryan Dorsey, i en hemmelig seremoni i Cabo San Lucas i Mexico. Knappe tre måneder før det overraskende bryllupet, brøt Rivera forlovelsen sin med rapperen Big Sean (27) - etter kun seks måneder.

LES OGSÅ: Viste frem sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer