Navngir utro kjendiser

Kjendisenes angivelige seksuelle eskapader legges ut på kvinneforum.

HENGES UT: Kjendiser får sine pass påskrevet på norsk nettsted. (Illustrasjonsfoto) Foto: All Over Press
HENGES UT: Kjendiser får sine pass påskrevet på norsk nettsted. (Illustrasjonsfoto) Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Norske debattforum syder av rykter, og det er åpenbart for dårlig kontroll med hva som legges ut. Kjendiser som føler at de ikke har helt rent mel i posen har all grunn til å skjelve litt ekstra i buksene. 


Danse-Tone ble fotografert i smug - og bildene spredd på nett tidligere i høst. En stund lå de tilgjengelige på Idol-Sandras blogg!


Kåre Conradis mobiltelefon ble stjålet - og de private bildene spredd på MMS. Bildene ble også vist fra scenen.


Nå er flere norske stjerner navngitt på et kvinneforum. Innleggene byr både på lesernes egne påståtte opplevelser med utro kjendiser, og rykter om kjendiser som har forhold på si, ifølge Her og Nå.


Blant de heteste temaene er hvilke kjendiser man har hatt sex med og hvilke kjendiser som har hoppet til køys med hverandre.


"Jeg hadde sex med NN én gang på et hotell i Bergen. Han har prøvd å ringe meg etterpå, men jeg har ikke ønsket kontakt. Synes synd på kona, jeg. Var ikke klar over at han var gift, nei..." skriver en jente ifølge ukebladet på det norske nettstedet.


Både politikere, finanskjendiser, TV- og idrettsstjerner blir navngitt på nettstedet. Et av de heteste temaene er hvorvidt to kjendiser har et forhold.


"De har ikke akkurat vært diskré når de sjekker inn på hotell klokken 22 en lørdagskveld", skriver en av debattantene.


KJENDISENES MARERITT: Private bilder på avveie!


Nettstedets redaktør ser imidlertid ingen problemer ved forumet, og hevder skriveriene ikke er trakassering.


- Nei, vi har aldri fått noen klager - verken fra kjendiser eller andre, sier han til Her og Nå. Ifølge ukebladet vil ingen kjendiser kommentere saken.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer