Navngir LSD-tannlege

Mannen George Harrison omtalte som "the wicked dentist" er avslørt!

RUSA PÅ LIVET?: The Beatles løper nedover gaten i filmen "A Hard Day's Night" i 1964. Året etter fikk de LSD i kaffen - av tannlegen! Foto: All Over Press
RUSA PÅ LIVET?: The Beatles løper nedover gaten i filmen "A Hard Day's Night" i 1964. Året etter fikk de LSD i kaffen - av tannlegen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Utspekulert tannlege!

Identiteten til tannlegen som først introduserte The Beatles for LSD er endelig avslørt!

I en ny bok om supergruppen, som har fått navnet "The Fab Four: The Gospel According To The Beatles", hevder forfatter Steve Turner at mannen som kun ble omtalt som "the wicked dentist" av Beatles-medlemmet George Harrison, het John Riley.

Ifølge Contactmusic var Riley var en respektert tannlege med egen klinikk i Londons Harley Street. Den slu tannlegen skal ha puttet LSD i kaffen til bandmedlemmene under en middag i 1965, og John Lennons første kone, Cynthia, har fortsatt ikke tilgitt ham.

Tannlegens identitet har ikke blitt avslørt før nå - 20 år etter hans død. En kilde hevder den nye boken er viktig, fordi dop senere fikk en stor betydning for bandets utvikling.

- Når du drar på middag med tannlegen din, kan du ikke forestille deg at en som er profesjonell vil finne på å gjøre noe slikt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer