Caitlyn Jenner:

Navnevalget sjokkerte

Caitlyn Jenner brøt den mest berømte regelen i Kardashian/Jenner-klanen.

OVERRASKET: Caitlyn Jenner kom ut som transperson i 2015, og har siden levd livet åpent. I en ny podkast forteller hun likevel at navnevalget hennes nesten sjokkerte mer enn selve kjønnsskiftet. Her fotografert med dattera Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Caitlyn Jenner kom ut som transperson i 2015, og har siden levd livet åpent. I en ny podkast forteller hun likevel at navnevalget hennes nesten sjokkerte mer enn selve kjønnsskiftet. Her fotografert med dattera Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 skjedde det noe som overrasket realityfans over hele verden. Etter flere måneder med spekulasjoner og paparazzibilder, og etter en skilsmisse fra Kris Jenner, sto Caitlyn Jenner fram som transperson. På forsiden av Vanity Fair, med tittelen «Call me Caitlyn», offentliggjorde hun sitt nye liv.

Det som fulgte har mildt sagt vært en interessant periode. Rykter om et dårlig forhold til familien ble slått opp i pressen ukentlig, og det ble ikke bedre av at Jenner kom med både egen bok og tv-serie. Hun var svært frittalende i begge.

Oppmerksomheten rundt henne har derimot sunket med årene, og i disse dager lever hun et relativt privat liv - i den grad det er mulig når man er en av verdens mest omtalte kvinner.

Selv om det har vært stille fra stjernen i en stund nå, betyr det på ingen måte at hun har forsvunnet helt ennå. I en ny episode av podkasten til Rob Lowe forteller hun nå ærlig om flere temaer som fansen har lurt på lenge. Det skriver E! Online.

Uenighet

Hun snakker blant annet om navnevalget, som altså falt på Caitlyn. Hun vurderte i en periode å kalle seg Heather, men synes Caitlyn var så fint da en assistent foreslo at hun muligens kunne hete det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.