- Naturlig for Mio med to mammaer

Gro Hammerseng snakker ut om livet som nybakt mor.

TO MØDRE: Det skapte debatt da Gro Hammerseng fortalte at hun skulle ha barn med kjæresten Anja Edin.  Foto: Stella Pictures
TO MØDRE: Det skapte debatt da Gro Hammerseng fortalte at hun skulle ha barn med kjæresten Anja Edin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar ble Gro Hammerseng (32) og kjæresten Anja Edin (29) foreldre for første gang da Gro fødte lille Mio. Nå nyter håndballspillerne livet som småbarnsforeldre, men nyheten om at de to skulle bli foreldre skapte også diskusjoner om hvorvidt homofile skulle få barn.

Hammerseng prøver å la være å lese de negative kommentarene. 

- Jeg registrerer det og må akseptere at det fins mennesker og politiske partier som mener det jeg gjør er feil. Men jeg synes de mangler gode argumenter, sier Hammerseng til Dagbladet Torsdag.

Håndballspilleren vil gi sønnen en trygg og god oppvekst, og synes det er naturlig at han vokser opp med to mødre.

- Vi får ikke beskyttet han mot å bli ertet eller mobbet. Men vi kan gi ham redskaper og trygghet for hvordan han kan håndtere ulike situasjoner. Grunnen til at jeg ikke bryr meg så mye om hvorvidt andre synes om det livet jeg lever er riktig, er at jeg fikk god selvfølelse gjennom oppveksten. Da jeg ble forelsket i ei jente, følte jeg ikke at det var noe å skamme seg over. Jeg tror det blir helt naturlig for ham å ha to mammaer, sier hun til avisen.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Velger morsrollen framfor OL   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer