VAR UTRO: Da Selena Gomez fikk høre om Justin Biebers hete natt med modellen Milyn Jensen satte hun kroken på døren. I ettertid har eksene likevel hatt et av-og-på forhold som har vært vanskelig å følge med på. Foto: All Over Press
VAR UTRO: Da Selena Gomez fikk høre om Justin Biebers hete natt med modellen Milyn Jensen satte hun kroken på døren. I ettertid har eksene likevel hatt et av-og-på forhold som har vært vanskelig å følge med på. Foto: All Over PressVis mer

- Natten min med Justin var fantastisk

Modellen Milyn Jensen skal være årsaken til det endelige bruddet mellom Bieber og Selena Gomez.

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21) gjorde det slutt etter en heftig krangel dagen før nyttårsaften.

Nå får modellen og den tidligere sykepleierstudenten Milyn Jensen (22) skylden for bruddet.

- Jeg ble sjokkert da jeg leste at han hadde gjort det slutt med Selena på grunn av det vi gjorde. Jeg hater å være den jenta som ødela mellom dem, sier hun til The Sun, ifølge RadarOnline.com.

Jensen havnet nemlig i seng med popstjernen i desember i fjor etter å ha blitt introdusert for ham gjennom rapperen Lil Twist.

22-åringen og en venninne møtte kompisene på en nattklubb i Los Angeles 21. desember. Etter stengetid stoppet alle fire og kjøpte marijuhana før de dro hjem til Biebers luksusmansion og fikk en rask omvisning.

Deretter skal Bieber ha tatt med seg Jensen til Beverly Hills Four Seasons Hotel, hvor han hadde leid en penthouse suite og dekket den med hvite roser.

- Han tilbød meg en drink, og jeg hadde kun tatt et par slurker før vi begynte å tulle rundt. Plutselig kysset vi og jeg begynte å ta av meg klærne. Det var en natulig ting å gjøre. Justin visste hva han holdt på med, og virket mye eldre enn han egentlig er. Det føltes som om han har lært seg et par ting, forteller hun.

- Natten min med Justin var fantastisk. Jeg synes ikke han virket ikke som en bad boy, men som en vanlig tenåring med mye penger, forteller hun ifølge nettstedet.

Etter at duoen delte den hete natten sammen, har Milyn fått masse kritikk og hatmeldinger fra fansen til Bieber og Gomez. Til og med hennes egen 14 år gamle niese nekter å snakke med henne på grunn av hva hun gjorde.

Selv har 22-åringen dratt nytte av eksponeringen ved å droppe ut av sykepleierutdannelsen sin for å fokusere på en realitykarriere som stjernen i TV-serien «Bad Girls Club: Miami».LES OGSÅ: - Slutt å røyke marihuana, din lille dritt