HELSEPROBLEMER: Nate Dogg har tidligere opplevd to hjerneslag. Foreløpig er det ikke kjent hva han døde av. Foto: AP
HELSEPROBLEMER: Nate Dogg har tidligere opplevd to hjerneslag. Foreløpig er det ikke kjent hva han døde av. Foto: AP Vis mer

Nate Dogg er død

Rapartisten ble 41 år gammel.

Publisert
SEHER.NO: Rapartisten Nate Dogg (41) døde tirsdag, etter å ha slitt med helseproblemer i flere år, ifølge Press-Telegram.

Nate Dogg, som egentlig heter Nathaniel D. Hale, har samarbeidet med artister som Snoop Dogg, Eminem, Warren G. og Dr. Dre i en svært innholdsrik karriere.

Artisten skal ha dødd seint tirsdag kveld i hjembyen Long Beach i California.

Dødsårsaken er ikke kjent, men artisten har i flere år slitt med helsen. Problemene startet i desember 2007, da han fikk hjerneslag. I etterkant var han på et opptreningssenter for å komme seg, men i januar 2008 måtte han på nytt på sykehus. Da var hele venstre siden av kroppen hans paralysert, men legene mente han ville bli helt frisk og stemmen hans ble ikke påvirket. I september 2008 fikk Nate sitt andre hjerneslag.

Karrieren hans startet i 1991 med gruppa 213, som han etablerte sammen med vennene Snoop Dogg og Warren G.

Gruppa spilte inn en demo, og ble oppdaget av Dr. Dre. Nate Dogg debuterte som plateartist på Dres album «The Chronic», der han blant annet medvirket på «The Next Episode». Han produserte sin første hit med Warren Gs «Regulate». Han har seinere vært med på over 40 hitsignler i USA, og har blant annet samarbeidet med Eminem på sangen «Shake That».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer