LO AV SKADENE: Natasha Richardson reiste seg og lo etter at hun falt i skibakken, men en time seinere fikk hun kraftige hodesmerter og ble sendt til sykehus. Nå kjemper hun for livet.  Foto: All Over Press
LO AV SKADENE: Natasha Richardson reiste seg og lo etter at hun falt i skibakken, men en time seinere fikk hun kraftige hodesmerter og ble sendt til sykehus. Nå kjemper hun for livet. Foto: All Over PressVis mer

- Natasha Richardson "hjernedød" etter skiulykken

Natasha Richardson flydd hjem for å dø hos familien.

SEHER.NO: Skuespiller Nastasha Richardson (45) skal ha fått livstruende skader etter at hun slo hodet under skiundervinsing på ferie i Mont Tremblant i Canada.

Skaden hun fikk i nybegynnerløypa, skal ikke ha virket alvorlig selv om hun kjørte uten hjelm.

Hun skal ifølge talspersoner for skisenteret ha ledd da hun reiste seg, og nektet å dra til lege. Men en time etter at hun returnerte til hotellet skal hun ha fått voldsomme hodesmerter og ble kjørt til sykehus.

Richardson, som er gift med skuespillerkollega Liam Neeson (56) og er datteren til Vanessa Redgrave (72), ble først kjørt til Hospitalier Laurentien, før hun ble fraktet videre til Hôpital du Sacré-Coeur de Montréal.

Tirsdag kveld ble hun så fraktet med privatfly hjem til Manhattan for å "tilbringe en siste dag med familien”, ifølge Mailonline.

Den britiske avisen har kilder nær familien som hevder hun er "hjernedød". Men foreløpig er det ingen offisielle uttalelser om tilstanden hennes.

- Det er så trist. Alle samler seg i New York for åta farvel. Ingen kan tro det som har skjedd, at denne livlige kvinnen, full av kjærlighet, full av liv, ligger der og er hjernedød, sier kilden nær familien.

Også New York Post og FOXNews har kilder som uttaler dette. Men det hersker full forvirring om hennes tilstand.

Richardsons agenter i USA og Storbritannia har begge sagt "ingen kommentar" på spørsmål om hennes tilstand og om det stemmer at hun er "hjernedød" slik ryktene hevder, ifølge SkyNews.

Richardsons tilstand er veldig alvorlig og hennes familie er høyst bekymret, sier to anonyme kilder til The New York Times.

Det er ventet at det kommer en uttalelse om tilstanden hennes seinere onsdag.  

Neeson, som var på innspilling av filmen "Chloe" i Toronto, dro umiddelbart fra innspillingen for å være sammen med sin kone mandag kveld.

- Han tar henne med til New York for å dø – for å tilbringe en siste dag med familien, sier en kilde.

Richardsons mor, Oscar-vinneren Vanessa Redgrave (72) skal ha reist rett til Manhattan for å trøste parets sønner Micheál Richard Antonio (13) og Daniel Jack (12).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun kjemper for livet