Natascha er millionær

Allerede etter en måned i frihet er Natscha mangemillionær!

TAR STYRINGEN: Natascha og hennes rådgivere skal nå kontrollere foreldrenes inntekter. Foto: Faksimile News
TAR STYRINGEN: Natascha og hennes rådgivere skal nå kontrollere foreldrenes inntekter. Foto: Faksimile News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fra celle til palass!

Natascha Kampusch kom fri etter åtte år i fangenskap 23. august. Siden har hun bygget seg selv opp som en av Europas mest kjente navn. Nå skal "Natascha" bli eget varemerke, og 18-åringen shal ha tjent 13 millioner kroner allerede, ifølge The Sunday Times!

Nå tar hun enda sterkere styring på inntektene, og møtte foreldrene på et advokatkontor i slutten av forrige uke. Der fikk hun med hjelp av sine rådgivere signert en avtale med foreldrene - som strengt regulerer hvem foreldrene kan gi intervjuer til. Og ikke minst - hvordan inntektene skal fordeles...

Nå får foreldrene ikke gi intervjuer - uten at det er godkjent av Natscha selv.

Nataschas far innrømmer nå at han kjente kidnapper Priklopil.

- Jeg kjente igjen ansiktet hans da jeg så bildene, forklarer pappa Ludvig Koch. Han legger til at han mistenker konas tidligere kjæreste Ronald Husek for å ha en rolle i kidnappingen av Natascha. De to var nemlig kjenninger.

- Jeg kan ikke tro at en person har klart å holde et menneske fanget så lenge uten at noen andre visste om det, sier  Nataschas far til The Observer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer