Natalie singel igjen

Etter fire års ekteskap er det slutt for Natalie Imbruglia og den australske rockestjernen Daniel Johns.

GLAMOUR: Natalie Imbruglias karriere skjøt fart etter coverversjonen av Trine Reins "Torn" i 1997. Foto: All Over Press
GLAMOUR: Natalie Imbruglias karriere skjøt fart etter coverversjonen av Trine Reins "Torn" i 1997. Foto: All Over Press Vis mer

SEHER.NO: Musikerparet, som giftet seg i nærheten av Port Douglas i 2003, klarte ikke lenger å leve med karrierekrav og avstand. Dermed bestemte de to seg for å gå hver sin vei.


Imbruglia og Johns mener at det ikke ligger dramatikk bak avgjørelsen.


- Vi er veldig lei oss for at ekteskapet er brutt, men vil samtidig gjøre det klart at alt har foregått i vennskapelighet. Og vi vil fortsette å være venner, sier de ifølge The Courier-Mail, samtidig som de understreker at avgjørelsen ikke ble fattet over natten.


- Kravene til begges karrierer og våre liv i forskjellige deler av verden har ført til at dette var et nødvendig steg for oss å ta.


Ifølge samme kilde sier det tidligere superparet at de har vokst fra hverandre. Årsak: Fordi de ikke har hatt muligheten til å tilbringe nok tid sammen.


Natalie Imbruglia ble i 1997 rekordraskt kjent over hele verden med en coveversjon "Torn" - som norske Trine Rein hadde en mindre slager med kort tid før.


LES OGSÅ: Såpepop på topp