- Natalie Portman er gravid

«Black Swan»-stjernen overrasket på den røde løperen.

- VENTER SITT BARN: En kilde nær Natalie Portman hevder filmstjernen venter sitt andre barn med ektemannen Benjamin Millepied. Her er hun under filmfestivalen i Venezia torsdag. Foto: Abaca
- VENTER SITT BARN: En kilde nær Natalie Portman hevder filmstjernen venter sitt andre barn med ektemannen Benjamin Millepied. Her er hun under filmfestivalen i Venezia torsdag. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Black Swan»-stjernen Natalie Portman (35) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Benjamin Millepied (39), ifølge Us Weekly.

En kilde nær skuespilleren sier spekulasjonene som startet etter at hun torsdag dukket opp under filmfestivalen i Venezia med en tydelig kul på magen, stemmer.

Natalie og Benjamin møtte hverandre under innspillingen av «Black Swan» i 2010 og giftet seg i 2012.

De har fra før sønnen Aleph (5) sammen.

LYKKELIG GIFT: Benjamin Millepied og Natalie Portman har vært gift siden 2012. Foto: DPA
LYKKELIG GIFT: Benjamin Millepied og Natalie Portman har vært gift siden 2012. Foto: DPA Vis mer

Portman har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene, men skal ifølge Us Weekly ha smilt bredt, mens hun gned seg på magen på den røde løperen i Venezia.

Portman er i Italia i forbindelse med filmen «Jackie», hvor hun spiller konen til den tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy.

Kjolestunt

Også i 2015 overrasket Portman på den røde løperen, da hun overrasket fotografene med et kjolestunt i Cannes i Frankrike.

Den Oscar-vinnende skjønnheten er kjent for en klassisk og yndig stil, og da hun møtte pressen fulgte hun tilsynelatende i samme spor. «Black Swan»-stjernen var iført en sort, asymmetrisk Rodarte-kjole med paljettdetaljer, enkle stroppesandaler og en elegant frisyre.

Men da Portman snudde ryggen til fotografene, ble det tydelig at kjolen var dristigere fra den vinkelen. Kjolens gjennomskinnelige stoff sørget nemlig for at undertøyet hennes var godt synlig - et «trusestunt» man sjelden ser fra filmstjernen.

Det overraskende dristige antrekket faller ikke helt i god jord hos Natalie Portmans fanskare, skal man tro Huffington Post. I nettstedets kommentarfelt mener flere lesere at kjolevalget «ikke ligner Portman» - som for øvrig gjør sin regidebut med «A Tale of Love and Darkness».

- Så utypisk henne... Ikke kledelig i det hele tatt, mente en leser.

- Velig billig, skriver en annen.

- «Ingen ser på meg. Fort, kom med noen gjennomsiktige gardiner og trusene mine. Jeg har en idé», mener en tredje om antrekket - mens andre roste Portman for stilen. 

LES OGSÅ: Da Portman snudde seg, skvatt fotografene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer