Natalie Portman:

Natalie Portman er blitt mamma igjen

Hollywood-stjernen har fått en ny grunn til å smile.

NYBAKTE FORELDRE: Natalie Portman og ektemannen Benjamin har fått en datter. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Natalie Portman og ektemannen Benjamin har fått en datter. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den Oscar-vinnende skuespilleren Natalie Portman (35) og ektemannen Benjamin Milliepied har fått sitt andre barn.

Det melder E! News. Barnet skal ha blitt født den 22. februar, og har ifølge nettsiden fått navnet Amalia Millepied. Fra før har paret den fem år gamle sønnen Aleph.

Sent fredag kveld norsk tid, valgte de nybakte tobarnsforeldrene å bekrefte fødselen.

- Natalie Portman og ektemannen hennes Benjamin Millepied ønsket en liten jente, Amalia Millepied, velkommen 22. februar. Mor og barn er glade og friske, sier filmstjernens talsperson til People.

- Poppe-klar

Portman strekker seg 160 centimeter over bakken og har selv tullet med høyden sin i forhold til gravidmagen. Dette skriver Daily Mail.

- Det er rart, for jeg er jo en liten person generelt og da ser man gravid ut mye fortere, fortalte hun.

Skuespilleren fortalte at hun har fått ulik respons fra mennesker rundt seg og at de reagerer på hennes struttende mage.

- Alle tror at jeg kommer til å «poppe» hvert minutt, men jeg har flere måneder igjen, sa hun da hun gjestet Jimmy Fallon i november.

- Jeg var på butikken forrige dagen for å kjøpe vann og da spurte mannen i kassa meg «Snart, ikke sant?», og jeg bare, «Nei, ikke i det hele tatt!», fortsatte hun.

- Sprøtt

Natalie var blant de Oscar-nominerte i forkant av den store prisutdelingen. Hun stakk ikke av med pris for sin rolle i «Jackie».

Skuespilleren prøvde i tida før utdelinga å sjonglere mellom det å være høygravid og å delta på oppdrag i jobbsammenheng.

STRÅLTE: På SAG Awards strålte Natalie Portman i en glinsende kjole. Foto. NTB scanpix
STRÅLTE: På SAG Awards strålte Natalie Portman i en glinsende kjole. Foto. NTB scanpix Vis mer

«Black Swan»-skuespilleren dukket nemlig opp i en formsydd kjole på den røde løperen i begynnelsen av måneden og strålte som aldri før. Natalie stod ved siden av en rekke A-kjendiser da de alle var samlet for å feire de 24 Oscar-nominasjonene.

35-åringen var nominert for «Årets kvinnelige hovedrolle» for rollen som Jacqueline Kennedy Onassis i Pablo Larrains biografiske drama, «Jackie».

I desember vant hun «Årets beste skuespiller» for samme rolle under Critics Choice Awards i California.

- Det føles sprøtt å bli belønnet for noe som i seg selv var en givende opplevelse, sa Natalie fra scenen.

LES OGSÅ: Da Portman snudde seg, skvatt fotografene