«Keeping up with the Kardashians»:

Natalie er Kardashian-familiens ukjente medlem

Til tross for mødrenes bitre strid, skal barna ha et godt forhold.

HOLDER KONTAKTEN: Natalie Zettle skal ha et nært forhold til Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian, samt resten av sine fettere og kusiner. Hun dukker imidlertid aldri opp på TV. Foto: NTB Scanpix/Instagram
HOLDER KONTAKTEN: Natalie Zettle skal ha et nært forhold til Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian, samt resten av sine fettere og kusiner. Hun dukker imidlertid aldri opp på TV. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Innad i Kardashian/Jenner-familien finner man noen av verdens mest berømte tv-profiler, og gjennom ti år har de tjent seg søkkrike på realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Når de i år feirer ti år med suksesserien, hvor fansen får følge stjernene tett, føler man kanskje at man kjenner samtlige og at man har god innsikt i hvem alle rundt dem er.

Deres beste venner og halvsøsken har i likhet med dem selv blitt kjente verden over, men nå er det imidlertid en ukjent kusine som stjeler oppmerksomheten fra Kardashian-klanen.

Hun har nemlig aldri vært å se i programmet, hvor man blant annet har fått blitt kjent med Kris Jenners (61) mor, Mary Jo (83).

Berømmelse og formue

Søsteren til Kris, Karen Houghton, har derimot aldri vært å se på skjermen - i likhet med sin datter Natalie Zettle (18).

Natalie er kusinen til både, Kim (36), Kourtney (38), Khloe (33) og Rob Kardashian (30), samt Kendall (21) og Kylie Jenner (20).

Frem til nå har den 18 år gamle kusinen holdt en lav profil, men nå kan det se ut til at også hun er klar for en tilværelse i medienes søkelys. Hun gjør det nemlig stort som modell, og er svært lik sin kusine Kendall, ifølge The Sun.

Ifølge nettstedet er det forholdet mellom Kris Jenner og søsteren Karen som er grunnen til at den 18 år gamle modellen aldri har vært med i realityserien.

Saken fortsetter nedenfor.

Missed you ❤️

Et innlegg delt av @nataliezettel

Et innlegg delt av @nataliezettel

Karen skal nemlig ha slengt med leppa om sin berømte søster tidligere.

- Da hun ble født sa hun bare: «Hvor er Ferrarien min?».

- Vet du hva som driver Kris? Makt, makt, makt. Og penger. Berømmelse og formue ødelegger folk, la Karen til.

Karen skal også ha forklart at søsteren bare bryr seg om Gucci-vesker, dyre biler og materielle ting.

- Man kjøper slike ting fordi man er ulykkelig. Penger er alt for Kris, sa søsteren.

Saken fortsetter nedenfor.

KAOS: Hele Kardashian-familien i Disneyland. Det skaper totalt kaos over alt. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Anstrengt forhold

Ifølge nettstedet skal Karen over lengre tid ha hatt et anstrengt forhold til Kris Jenner og hennes berømte familie. Da hun ble invitert til Kim og Kanyes bryllup, takket Kris' søster pent nei, og mente selv at hun hadde deltatt i to og derfor ikke trengte å gå i et tredje bryllup for niesen.

Til tross for Kris og Karens svært anstrengte forhold, tyder mye på at deres barn har holdt kontakten. Natalie har nemlig stolt postet bilder sammen med flere av dem ved gjentatte anledninger.

Nylig delte hun et bilde av Kendall under New York Fashion Week, og hun var tydelig stolt av kusinen.

- Kusinen min er rå under Fashion Week, skrev hun.

Ifølge Instagram-profilen hennes var Natalie ferdig på videregående i 2016, og siden den gang skal hun ha jobbet hardt for en modellkarriere.

Saken fortsetter under bildene.

Et innlegg delt av @nataliezettel

Et innlegg delt av @nataliezettel

Slik ble de berømt

Det er neppe mange andre familier som dukker opp i media like ofte som Kardashian/Jenner-familien.

Familien er like kjent for sine luksuriøse liv som de er for sine mange skandaler, plastisk kirurgi-operasjoner, korte ekteskap og hete flørter.

Det mest spesielle med familien er kanskje hvordan de ble kjent. Selv om de fleste i Los Angeles visste hvem de var på grunn av OJ Simpson-rettssaken, fikk imidlertid populariteten fart da Kim Kardashians sex-video ble lekket i 2007.

Samme år hadde TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» premiere. Resten er historie - nå har de holdt på i ti år.

LES OGSÅ: - Raser mot Brad på grunn av Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer