FORELSKET: Stig Kjos og Natalia Davadi har det bedre enn noensinne, ifølge Natalia selv. Foto: TVNorge
FORELSKET: Stig Kjos og Natalia Davadi har det bedre enn noensinne, ifølge Natalia selv. Foto: TVNorgeVis mer

Natalia koblet til fotballstjerne

- Stig fikk en mail der det sto at jeg hadde vært utro, sier Ungkaren-vinneren til seher.no.

SEHER.NO: Spekulasjonene vil ingen ende ta rundt årets "tv-ungkar" Stig Kjos (31) og hans vakre kjæreste Natalia Davadi (23).

I slutten av juni slo tv-kjekkasen overfor Seher.no knallhardt tilbake mot ryktene om utroskap, krangler og påstander om at forholdet til kjæresten allerede er over. Nå avslører derimot Natalia at det ikke bare er Stig som har måttet forsvare seg mot spekulative påstander.

Møtte fotballspiller
Natalia Davadi startet i sin nye jobb i Norwegian i april i år. Siden den gang har hun vært én gang ute i hovedstaden. Det var tydeligvis én gang for mye.

- Etterpå fikk Stig en mail der det sto at jeg hadde vært utro med en kjent fotballspiller, forteller 23-åringen til Seher.no.

Akkurat dét falt ikke i smak hos årets tv-ungkar, som umiddelbart tok tak i problemet.

- Han begynte å spørre meg ut. Har du vært utro? og så videre. Og da fortalte jeg han sannheten, at "nei, det har jeg ikke", sier hun.

Men Natalia, som var ute sammen med Ungkaren-deltaker Anita Flakk den aktuelle kvelden, benekter ikke at hun snakket med den profilerte ballkunstneren.

- Jeg kjenner ham litt fra før. Og ja, jeg snakket med han på byen den kvelden. Men jeg var selvsagt ikke utro av den grunn. Det var også hva jeg fortalte Stig eter at han hadde fått den mailen.

Ble sjalu
Ifølge Natalia ble Stig småsjalu etter episoden.

- Du kan jo tenke deg selv, hvis noen forteller deg at kjæresten din har vært utro. Selvfølgelig likte han det ikke, og jeg tror ikke at han er så veldig glad i den fotballspilleren sånn i ettertid.

- Er han sint på denne spilleren?

- Nei, jeg vil vel ikke si det. Men jeg tror ikke han liker den personen veldig godt heller.

Overfor Seher.no har Stig Kjos tidligere fortalt at tiden etter Ungkaren-finalen har vært tøff - spesielt med tanke på alle spekulasjonene.

- I kjølvannet av det jeg har vært med på, er det naturlig at det oppstår en del rykter. Jeg har vært med på mye, og har blitt veldig glad i flere av deltagerne. Det jeg kan si er at jeg aldri ville ha gjort noe som såret Natalia. Jeg har ikke vært utro, sa han til Seher.no i juni.

Også Natalia mener ryktene har tæret på forholdet.

- Bedre enn noensinne
- Jeg synes det er viktig at vi får jobbe i fred og ro med forholdet vårt. Alle vil blande seg, alle vil si sin mening om ditt og datt.

- Er ikke dette noe dere burde forventet, ettersom dere ble kjærester på tv?

- Jo, det kan du godt si. men nå har det seg sån at både jeg og Stig ikke forventet oss noen ting før vi ble med i "Ungkaren", i hvert fall jeg trodde aldri at jeg skulle finne en kjæreste der - kanskje en date, men ikke noe mer. Og som de fleste vet, ble det jo til mer enn en date, sier 23-åringen, som understreker at forholdet til Stig er mer stabilt enn på lenge.

- Jeg må jo innrøme at vi har kranglet litt. Det har gått litt opp og ned, men sånn er det bare. Nå går i hvert fall ting bedre enn noensinne.

Barn?
Natalia Davadi bor i Trondheim, men jobber i Oslo. Derfor er hun bare i Trondheim de dagene hun har fri. Men er paret lysten på å flytte sammen.

- Ja, vi har jo snakket om det, selv om det ikke har kommet noen konkrete planer om det ennå. Jeg er jo veldig glad i Trondheim da, mens han liker Oslo. Så da får vi kanskje møtes på midten, og flytte til Bergen? gliser Natalia, som også heller ikke utelukker barn med sin kjære.

- Vi har vel egentlig ikke lyst på barn ennå. Men man vet jo aldri, det kan jo skje - men det å bli samboere blir nok det første skrittet, sier Natalia Davadi til Seher.no.

LES OGSÅ: - La Stig og Natalia få være i fred