- Narvik med i plottet

Norske seere jubler: Norge linkes til "Lost"!

NARVIK RÅDHUS: Det var dette bildet som startet spekulasjonene. Foto: ABC
NARVIK RÅDHUS: Det var dette bildet som startet spekulasjonene. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden ivrige fans av ”Lost” fant ut at filmopptak av rådhuset i Narvik ble brukt i tv-serien, har den norske forbindelsen vært diskutert heftig.

Nå blir den endelig bekreftet: Narvik er med i plottet, skriver VG.

I et nettspill basert på serien, følger man personen Rachel Balke på sitt oppdrag med å avsløre ”The Hanso Foundation” og deres mange synder.

SE HER: Nakenbading ødelegger imaget!

Gjennom skjulte ledetråder må spillerne gjennom mysteriet ved å blant annet lytte til podcaster, ringe telefonnumre, lese aviser og finne TV-reklamer.

LES OGSÅ: "Lost" kommer ikke før etter jul ...

I den siste episoden av nettspillet, som nå er avsluttet, drar Rachel til Narvik, der ”The Hanso Foundation” angivelig har sine kontorer, og møter Alvar Hanso selv.

Og får vite at hun har et nærmere forhold til mannen enn hun tror...

Det var i episode tre av den andre sesongen, at to av hovedpersonene i serien fant en informasjonsvideo som inneholdt en liten filmsnutt fra rådhuset i Narvik.

- Vi antar at videosnutten er fra 80-tallet, på grunn av noen stillaser på siden, sier kommunens ordfører Olav Sigurd Alstad til Dagbladet.no.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer