IKKE DØD: «Borettslaget»-skaper Robert Stoltenberg sier til Seher.no at den populære karakteren Narvestad ikke er død, men «midlertidig parkert».  Foto: Pål Nissen/NRK
IKKE DØD: «Borettslaget»-skaper Robert Stoltenberg sier til Seher.no at den populære karakteren Narvestad ikke er død, men «midlertidig parkert». Foto: Pål Nissen/NRK Vis mer

- Narvestad er ikke død

Men foreløpig er han «parkert», ifølge Robert Stoltenberg.

Publisert
SEHER.NO: Komistjernen Robert Stoltenberg (45) har blitt en av landets mest kjente tv-personligheter takket være suksessen med NRK-serien «Borettslaget», som ble sendt for første gang i 2002.

Siste sesong av det populære humorprogrammet ble vist i 2008, og siden den gang har det vært relativt stille rundt Stoltenberg og hans mest kjente Borettslag-karakter - vaktmester Narvestad.
 
Til Seher.no forteller imidlertid tv-profilen at han stadig får henvendelser fra fans som ønsker seg nye episoder av programmet.

- Det hender at folk sier : «Nå må du komme tilbake med Narvestad». Så rett som det er får jeg noen henvendelser. Men vi får se da vet du, sier Stoltenberg til Seher.no

TV 2 Underholdning kunne nylig avsløre at humorkongen, som også har en rolle i den norske mocumentary-filmen «Trolljegeren», jobber iherdig med nye tv-konsepter.

Og på spørsmål fra Seher.no om det snart kan bli et gjensyn med karakterene fra Tertitten borettslag, eller om Narvestad og gjengen er «lagt død», smiler han lurt.

- Narvestad er ikke død. Men jeg vet ikke. Han er vel sånn midlertidig parkert en stund fremover. Men vi får vente og se..., sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kunne spilt i Hotel Cæsar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer