PARTYJENTE: På nittitallet var Dita von Teese en ordentlig party-jente, og brukte både LSD og ecstasy. Rusmisbruket ødela brystene hennes. Foto: All Over Press
PARTYJENTE: På nittitallet var Dita von Teese en ordentlig party-jente, og brukte både LSD og ecstasy. Rusmisbruket ødela brystene hennes. Foto: All Over PressVis mer

- Narkotikaen ødela puppene mine

Dita avslører hvorfor hun tok en brystoperasjon som 21-åring.

SEHER.NO: Burlesk danseren, Dita von Teese (37), avslører at hun tok en brystoperasjon etter at brystene hennes ble totalødelagte av narkotikamisbruk.

Dita von Teese - også kjent som Marylin Mansons ekskjæreste - forteller at hun var en ordentlig party-jente på 90-tallet, og at hun tok LSD og ecstasy.

- Jeg mistet mye vekt da jeg var rusmisbruker, og veide tilslutt bare 39 kilo. Jeg så grusomt ut, så jeg sluttet med dop. Men brystene mine kom seg aldri. Da jeg var 21 år gammel, la jeg inn 32D implantater, forteller hun til Fabolous Magazine.

Dita forteller at hun har fått mye cellulitter etter det dramatiske vekttapet, og at hun gjør det hun kan for å skjule dem.

- Jeg har cellulitter, men takket være god belysning og måten jeg poserer på, vil du aldri kunne se dem. Alle har sine feil, det beste man kan gjøre er å akseptere dem - og skjule dem!

Dita, som er kjent for sin vakre timeglass figur, er alt i alt fornøyd med kroppen sin nå.

- Jeg er sunn, og trives med mine 51 kilo.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Falt for 11 år yngre greve