- Narkotika er et symbol

John Olav Nilsen synger om rusmisbruk på ny plate.

SYNGER OM RUS: John Olav Nilsen sier han synger om narkotika som et symbol på andre ting. Bergenseren er aktuell med sin tredje plate.  Foto: Stella Pictures
SYNGER OM RUS: John Olav Nilsen sier han synger om narkotika som et symbol på andre ting. Bergenseren er aktuell med sin tredje plate. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bergensbandet John Olav Nilsen & Gjengen kommer nå ut med sitt tredje album «Den eneste veien ut». Tekstene er selvbiografiske, og hovedpersonen forteller at han bruker narkotika som et symbol.  

- Et symbol på livet jeg lever, at det er så fragmentert. Både som musiker, venn, sønn, bror...det er så dosert. Jeg gidder ikke å snakke om ting jeg ikke vet noe om, sier han i et intervju med VG. 

- Jeg bruker narkotikareferanser som et bilde på noe annet, der andre heller bruker andre referanser for egentlig å snakke om narkotika. Den følelsen narkotika kan gi deg, kan også helt andre og vanlige ting gi deg.

29-åringen forteller at det er alkohol, ikke narkotika, som har vært hans store utfordring i livet, men at han i dag har et avslappet forhold til rusmidler.   

- Det preger ikke min hverdag, og det har vært en av tingene jeg har jobbet mye med - å ikke blande det inn i det å lage musikk.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En mye større forandring å få barn   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer