NARKOSJOKK: Fire av deltakerne i årets Robinsonekspedisjon innrømmer å ha misbrukt narkotika på øya (Illustrasjonsbilde) Foto: TV3
NARKOSJOKK: Fire av deltakerne i årets Robinsonekspedisjon innrømmer å ha misbrukt narkotika på øya (Illustrasjonsbilde) Foto: TV3Vis mer

Narkosjokk i Robinson

Fire av deltagerne i årets Robinson-ekspedisjon brukte narkotika under TV-innspillingene.

SEHER.NO: Årets ekspedisjon har vært preget skandaler, romanser og dramatikk. Nå avsløres det at flere av årets deltagere har misbrukt hasj under oppholdet.

– Det stemmer at vi fikk en vannpipe som inneholdt hasj da vi rømte fra øya. Det var lite dramatisk, og i etterkant har vi ledd av det, sier en anonym deltager til Se og Hør. 

- Svært alvorlig

Se og Hør har fått bekreftet hasjbruken fra flere av deltagerne, selv om ingen av dem ønsker å stå fram med navn. TV 3s informasjonskonsulent Line Vee Hanum er ikke imponert over deltagernes oppførsel. 

– I og med at deltagerne rømte fra øya, brøt de regelverket. Vi ser på dette som svært alvorlig, sier hun til Se og Hør.

Lovverket rundt narkotika i Malaysia er svært strengt.

– Straffen avhenger av mengden, men uansett ville man blitt stilt for retten. Dødsstraff ved henging er ikke usannsynlig, sier en ansatt ved den malaysiske ambassaden i Sverige.

I harnisk

Christer Falck (39) er innbitt motstander av alle former for rus. Da han ble konfrontert med opplysningene rundt deltagernes narkotikamisbruk, reagerte han først med sinne, for så å komme med en noe mer diplomatisk uttalelse:

– Jeg begrenser meg til å si at jeg er nøyaktig rasende nå som jeg var da de valgte å benytte seg av baren på Himmelstranda.

- For meg er alkohol og narkotika nøyaktig like ille, sier Christer til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Ble angrepet av butikkansatt