Mayoo Indiran:

Narkosaken henlagt

Straffesaken mot «Paradise»-Mayoo er henlagt.

PARADISE-DELTAGER: Mayoo Indiran var med i Paradise Hotel i 2016.
PARADISE-DELTAGER: Mayoo Indiran var med i Paradise Hotel i 2016. Vis mer
Publisert

Oslo statsadvokatembeter har valgt å henlegge narkotikasaken mot Mayoo Indiran (29).

Det bekrefter advokaten Inam Ghous Ali overfor Dagbladet.

VG omtalte henleggelsen først.

Mayoo Indiran har hele tida nektet straffskyld.

- Endelig, sier Indiran til Dagbladet.

Pågrepet i jula

To dager før julaften i 2016 ble Indiran pågrepet i sitt hjem på Lørenskog. Julaften ble han siktet for grov narkotikaforbrytelse, og varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

10. februar 2017 ble han løslatt fra UIlersmo fengsel, men siktelsen ble opprettholdt. Nå, fire år senere, er saken henlagt.

- Politiet mente at det var skjellig grunn til å mistenke ham for å ha noe med det å gjøre, at han var delaktig. Det mente for så vidt retten også, så han ble varetektsfengslet. Men politiet henstilte til henleggelse for hans del, og jeg er enig i det. Vi har ikke noe grunnlag for å påstå at Indiran var kjent med eller hadde noe med det narkotikapartiet å gjøre, sier statsadvokat Andreas Schei til VG.

Mayoo Indrian er deltaker i 2016-sesongen av Paradise Hotel, og her snakker han om sin islamske tro i forhold til deltakelsen. Han er spent på hva folk vil si, nå som han står med ett ben i hver kultur. Vis mer

- På tide

Indiran sier til Dagbladet at det har vært en tung tid.

- Jeg er veldig glad. Endelig, tenker jeg, dette var på tide, sier han til avisa.

Videre sier han at det har vært en tung tid.

- Det har vært tøft, men jeg har samarbeidet med politiet hele veien og stolt på deres etterforskning. Det har tatt tid, men jeg er glad for at det er over, så jeg er ikke bitter for det nå, sier Indiran til Dagbladet.

Han har også et budskap han har lyst til å komme med.

- Jeg vil sende et budskap til samfunnet om å ikke dømme noen før de er dømt av retten. Etnisitet skal i alle fall ikke ha noe å si. Jeg vil takke alle som har vært der for meg og familien min, vi har hatt noen mennesker som har vært veldig viktige støttespillere, sier Mayoo.

LES OGSÅ: Derfor dukket hun opp på krykker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer