SEDVANLIG STIL: Amy så like sliten og herjet ut som hun pleier.
SEDVANLIG STIL: Amy så like sliten og herjet ut som hun pleier. Vis mer

Narkorockerne har funnet tonen

Amy og Pete på fest sammen, igjen.

SEHER.NO: Skandalepopstjernene Amy Winehouse (24) og Pete Doherty (29) har nok en gang bevist at de rett og slett ikke takler en hverdag uten fest, fyll og fanteri.

De to tidligere innlagte rusmisbrukerne ble nylig avbildet, da de stup fulle ramlet ut av Amys London-leilighet tirsdag kveld, skriver Stella Pictures.

Paret traff hverandre tidligere på kvelden, da nylig fengselsløslatte Doherty og hans band Babyshambles holdt konsert på utestedet the Forum.

Men om Amy var på the Forum for å treffe Doherty, eller en av hennes mange nye flammer, Babyshambles-gitarist Mik Whitnall vites ikke.

Rett etter konserten skal hvertfall Winehouse og Doherty ha bestemt seg for å dra hjem til Winehouse for å ta en drink. Og èn drink ble tydeligvis til flere, for paret så ut som om de var hentet rett ut fra en russefest, der de vaklet seg inn i en ventende bil.

Både Winehouse og Doherty har vært på rehab flere ganger de siste årene, men det ser ikke ut til at de ukeslange, og sikkert rådyre oppholdene har dempet fest-lysten deres særlig.

LES OGSÅ: - Elskerne står i kø for Winehouse