- Narko-ryktene er latterlige

Skuespiller Macaulay Culkin slår tilbake mot påstandene om heroinmisbruk.

SLÅR TILBAKE: Det ble hevdet at Culkin er avhengig av heroin, men hovedpersonen slår nå tilbake mot ryktene. Foto: All Over
SLÅR TILBAKE: Det ble hevdet at Culkin er avhengig av heroin, men hovedpersonen slår nå tilbake mot ryktene. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag skrev den amerikanske tabloidavisen National Enquirer at skuespilleren Macaulay Culkin er avhengig av heroin og smertestillende medisiner.

Avisens kilde påsto at venner frykter stjernen kan dø innen seks måneder, dersom han ikke legges inn på avrusing.

Nå slår Culkin selv tilbake mot narko-ryktene. En representant for skuespilleren hevder det absolutt ikke er noe hold i ryktene, og at de er fiktive og latterlige.

- Vi har bedt det aktuelle mediet om å evaluere sin kilde, og ikke fortsette med å følge denne destruktive og fornærmende saken videre, sier talspersonen ifølge TMZ.

Culkin slo gjennom som barn i filmserien «Hjemme alene».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er avhengig av heroin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer