Narko-flom i Hollywood

Hollywood har gått av hengslene. Her er stjernene som sørget for de verste narkoskandalene.

HYL: Rockeren Courtney Love gikk i mange år aldri av veien for litt heroin i årene. I 2004 tryglet hun en hel verden om hjelp i magasinet Rolling Stone. Her blir hun nok en gang innlagt på sykehus - på 40-årsdagen! Foto: All Over Press
HYL: Rockeren Courtney Love gikk i mange år aldri av veien for litt heroin i årene. I 2004 tryglet hun en hel verden om hjelp i magasinet Rolling Stone. Her blir hun nok en gang innlagt på sykehus - på 40-årsdagen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SE BILDENE: Disse sørget for Hollywoods største dopskandaler!

SEHER.NO: - Jeg har hatt sex med for mange kvinner, jeg har tatt for mye dop. Jeg har festet altfor mye, og jeg elsket syre da jeg gikk på college!

Her er Hollywoods verste fylleskandaler!

Oscar-vinneren George Clooney (45) sjokkerte mange da han fortalte at han han jevnlig misbrukte narkotika som ung. Det samme gjorde kollegaen, forelskede Drew Barrymore (37):

- Kokain var fantastisk for både slanking, festing og humøret!

Dette var selvsagt en uttalelse som satte sinnene i kok hos foreldrene til hennes svært unge og lettpåvirkelige fans som drømmer om å bli som henne...

...Og en hel verden raste da supermodellen og småbarnsmoren Kate Moss (32) ble tatt på fersken med kokain i nesa sammen med den dop-glade kjæresten Pete Doherty (27).

Hun klarte til og med å provosere på seg Colombias vise-president for "stuntet"!

Det flyter over med narkotika i Hollywood, og det er ikke rent få superstjerner som har sjekket inn på ymse rehab-klinikker det siste året på grunn av altfor mye fest og altfor mye dop. Og altfor få truser...

Les alt om stjernene som fester seg syke her!

Skraltynne og dehydrerte Nicole Richie (25) er tatt for både heroinmisbruk og dopkjøring, og nå sies det at hun misbruker Adderall, et reseptbelagt middel som vanligvis blir brukt for å behandle mennesker med ADHD. Hvorfor? Fordi hun mister matlysten av det!

Artisten Joss Stone (19), som er et stort forbilde for mange tenåringer, legger ikke skjul på at hun slapper av med en god joint, akkurat som nevnte Barrymore og bestevenninnen Cameron Diaz (34), som nylig delte en på feire.

"Rocky"-stjernen Sylvester Stallone (60) ble nylig anklaget for å ha smuglet dop inn i Australia, og 21 år gamle Tara Conner (Miss USA) innrømmet nylig å ha misbrukt kokain.

Pophelt Justin Timberlake (26) har også innrømmet å vært dopet på TV!

Ekskjæresten hans, den tidligere popprinsessen Britney Spears (25) er for tiden innlagt på rehab på grunn av det som ifølge ryktene er enorme narkoproblemer, mens hennes litt eldre kollega Keith Richards (62) hevder å ha sluttet med dop...Fordi det var for svakt.

Narkoskandaler har det altså ikke manglet på, og her kan du se bildene av superstjernene som har sørget for filmbyens aller største, verste og mest sjokkerende narkoskandaler.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer