SMUGLERRUTE: Kokainsmuglerne skulle overlate et halvt tonn med narkotika for videre frakt til USA, da de ble stoppet utenfor den svenske Robinson-øya Samaná i den Dominikanske Republikk i forrige uke.
SMUGLERRUTE: Kokainsmuglerne skulle overlate et halvt tonn med narkotika for videre frakt til USA, da de ble stoppet utenfor den svenske Robinson-øya Samaná i den Dominikanske Republikk i forrige uke.Vis mer

Narko-drama i Robinson

Smuglerfly slapp ut et halvt tonn kokain fra luften. Da slo politiet til.

SEHER.NO: Realityserien "Robinsonekspedisjonen" er kjent for ikke å spare på dramatikken, men ansatte i TV4 - som i disse dager forbereder filmingen av årets svenske utgave - fikk i forrige uke erfaringen at virkeligheten av og til overgår fantasien.

TV-teamet havnet ifølge Aftonbladet midt i et oppgjør mellom sør-amerikanske narkotikasmugglere og amerikansk og dominikansk politi, da smuglerne dumpet en last med kokain over årets svenske Robinsonstrand.

- Vi trodde vi hadde havnet i en James Bond-film, sier Martin Nygren i TV4 til avisa.

Politiet slo til mot stranden Morón på halvøyen Samaná - hvor de svenske deltagerene skal holde sine øyråd - etter at et lite fly hadde sirklet over området.

Flyet droppet ifølge Aftonbladet på tilsammen over et halvt tonn kokain i vannet, som skal ha vært ment for det amerikanske markedet.

- Mennene som skulle hente narkotikaen var på en båt. Da de så politiet kom, senket de den og svømte forskjellige retninger for å redde seg selv, sier Nygren.

Til tross for dramatikken, tok imidlertid svenskene opptrinnet med godt humør.

- Vi har sagt til deltakerne at om de finner noen pakker skal de la dem være. Det er ikke vi som prøver å sende mel til dem, spøker Nygren til Aftonbladet.

Årets norske utgave av "Robinsonekspedisjonen" ble tidligere i år spilt inn i Malaysia.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her blir Robinson-Cathrine dynket i blod