SATANS REGI: Maxim Online er ikke nådige når de kårer verdens verste sexscene. Gullmedaljen tok Julian McMahon og Rosie O'Donnell i "Nip/Tuck". Foto: Fra filmen
SATANS REGI: Maxim Online er ikke nådige når de kårer verdens verste sexscene. Gullmedaljen tok Julian McMahon og Rosie O'Donnell i "Nip/Tuck". Foto: Fra filmenVis mer

Når Satan får regien...

Maxim kårer de aller verste sexscenene på film. Sjekk lista!

SEHER.NO: - Selv om en film får en aldersgrense på grunn av nakenhet og sex, betyr ikke det at du får en dampende opplevelse. Du kan kanskje få... Noe av dette.

Nettsiden Maxim Online har kåret filmene og tv-serien med de aller verste sexscenene i, og det er slik de begynner kåringen.

På lista finner du alt i fra gravide Jennifer Lopez (38) til Jack Nicholson (70) og avkledde Sharon Stone (49), og nettsiden sparer ikke på kruttet når de skal forklare plasseringene.

Se lista - og les hva humoristiske Maxim skriver om sexscenene her:

1. Nip/Tuck
Julian McMahon (39) og Rosie O´Donnell (45)

"Det er greit å se at Satan får regissere litt på tv. Vi aner ikke hvilket veddemål McMahon har tapt, men det å jokke på O'Donnell, det er en skjebne verre enn "De fantastiske fire"-filmen."

2. Crash
James Spader (47) og Rosanna Arquette (48)

"Beklager, selv vi har grenser..."

3. National Lampoon´s Van Wilder
Ryan Reynolds (31) og Cynthia Fancher

"I det minste vet han (Ryan Reynolds) hva whisky, kattepiss, gebiss-lim og svette lukter på nært hold. Vi tenker på en slags potpurri."

4. Gigli
Ben Affleck (35) og Jennifer Lopez (38)

"Vi har ikke sett en så dårlig kjemi siden vi prøvde å lage metaamfetamin i mikrobølgeovnene på studenthyblene våre."

5. Kingpin
Woody Harrelson (46) and Lin Shaye (63)

"Er det rart at det å gå ned på henne og hennes senete, døde kjønnsorgan, hjemsøker Woody resten av livet?"

6. Ondskapens hotell
Kvinneglade Jack Nicholson (70)

"Det eneste som er skumlere enn Jacks klining med denne flekkete og sårdekkede 80-åringen i badekaret, er at han, på et eller annet tidspunkt, hadde sex med Shelley Duvall" (spilte Jacks kone i filmen, journ. anm.).

7. The Cooler
William H. Macy (57) og Maria Bello (40)

"Hvis du spurte ti tilfeldige kvinner om hvilken skuespiller de helst vil se splitter naken mens han hadde sex med en servitør, ville ikke bare ingen av dem sagt Macy. Men minst syv av dem hadde svart "Hvem som helst, så lenge det ikke er William H. Macy"."

8. Casino
Joe Pesci (64) og Sharon Stone (49)

"- Å pare Stone med Pesci, er som å se en Chihuahua jukke på Yao Mings (2,29 meter høy basketballspiller, journ. anm.) legg..."

LES OGSÅ: Sexscenene ble for heite