<strong>SEXY VIDEO:</strong> Tone Damli viser seg fra sin mest sexy side i musikkvideoen til sin nye låt «Look Back». Foto: Fra videoen
SEXY VIDEO: Tone Damli viser seg fra sin mest sexy side i musikkvideoen til sin nye låt «Look Back». Foto: Fra videoen Vis mer

- Når man ikke har ørken, så får man by på litt hud

Sandstorm tvang Tone Damli til gjøre om planene til sin nye, sexy musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Tone Damli (23) gjør for tiden stor suksess med sin nye låt «Look Back», og får også mye skryt for sin sexy musikkvideo, hvor hun blant annet poserer i badekaret og lettkledd på en seng.

Til VG sier Damli at musikkvideoen imidlertid ikke var planlagt å skulle være slik den fremstår i dag.

En sandstorm på det planlagte opptaksstedet på en ørken i USA, tvang Tone til å gjøre om på planene.

- Vi hadde jo planen klar med dritkule bilder og en fantastisk musikkvideo som vi aldri kunne filmet i Norge. Men så ble det storm i ørkenen, og måtte filme hos naboen. Jeg kunne like gjerne gjort det hjemme.

-Men vi snudde om alt og resultat ble bra – men annerledes enn det vi først hadde tenkt. Når man ikke får ørken, så må man by på litt hud, sier Tone til VG.

Tone la ikke skjul på at suksessen til den nye singelen har gitt henne en strålende start på 2012, da Seher.no møtte henne fredag på Costume Awards i Oslo.

- Det er så gøy! Det gjør meg så lykkelig, sier Damli til Seher.no.

Selv om hun har vært flere ganger i USA de siste årene, røpet Tone nå at hun i tiden framover først og fremst konsentrerer seg om sitt norske publikum.

- Jeg fokuserer ikke på utlandet. Det er her jeg har karriere. En eventuell suksess andre steder er en hyggelig bonus dersom det skjer, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det gjør meg så lykkeligVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer