- Når man først ønsker barn veldig sårt, så går det ikke

Ekteparet Louise Angelica og John Arne Riise røper at de sliter med å sette familiedrømmen ut i livet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai 2014 kunne fotballstjernen John Arne Riise (35) og blogger Louise Angelica Riise (25) glede seg over å bli mann og kone.

Etter vielsen i Nordberg kirke i Oslo og en eksotisk bryllupsreise til Maldivene, har paret flere ganger snakket om at de ønsker seg barn sammen.

Denne våren er paret aktuelle i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, og de røper overfor Seoghør.no at de sliter litt med å få oppfylt den store babydrømmen.

- Når man først ønsker barn veldig sårt og prøver, så går det jo ikke, forteller Louise Angelica Riise åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: I slutten av mai kan Louise Angelica og John Arne Riise feire sin andre bryllupsdag. Her viser de følelser på «Bloggerne»-lansering i mars. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
LYKKELIG GIFT: I slutten av mai kan Louise Angelica og John Arne Riise feire sin andre bryllupsdag. Her viser de følelser på «Bloggerne»-lansering i mars. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Den stilsikre 25-åringen legger til at hun er inne i en periode av livet der hun føler seg litt stressa, med tanke på at en graviditet ser ut til å la vente på seg.

Se hele intervjuet i videoen øverst i saken!

- For nå vil jeg veldig gjerne ha barn, og John Arne vil ha barn, og vi snakker veldig mye om det, så kroppen er veldig innstilt på at det er det vi vil. Men det er klart, da... går det ikke helt etter planen, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

STILIG PAR: John Arne og Louise Angelica Riise strålte sammen på Costume Awards i Oslo i januar, før det ble klart at ekteparet tar turen til Ålesund.   Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
STILIG PAR: John Arne og Louise Angelica Riise strålte sammen på Costume Awards i Oslo i januar, før det ble klart at ekteparet tar turen til Ålesund. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Roer ned i Norge

Da Seoghør.no møtte paret under Costume Awards i slutten av januar fortalte duoen at de nå drømmer om å utvide familien og slå seg mer til ro: 

- Jeg vet hva min jobb er, men det er greit å vite hva fremtiden bringer: hvor vi skal bo og hva som skjer med min jobb. Vi har snakket om det en stund, og skjer det så blir vi veldig lykkelige. Vi skal bosette oss i Oslo til slutt, men jeg vil spille noen år til, sa John Arne Riise.

De par siste årene har han og Louise Angelica vært mye på reisefot, ettersom fotballproffen har spilt for klubber i både Kypros og India.

Nylig ble det imidlertid kjent at paret nå har flyttet til Ålesund, der 35-åringen har skrevet kontrakt med Aalesunds Fotballklubb.

Saken fortsetter under bildet.

LANG KARRIERE: John Arne Riise har spilt fotball på profesjonelt nivå i over 15 år. Her er han på banen for Liverpool i Manchester i 2005.  Foto: Ap
LANG KARRIERE: John Arne Riise har spilt fotball på profesjonelt nivå i over 15 år. Her er han på banen for Liverpool i Manchester i 2005. Foto: Ap Vis mer

Ensomt i perioder

Tidligere har det profilerte ekteparet fortalt om utfordringene ved å kombinere privatlivet sitt med John Arnes proffkarriere.

- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser. Jeg er vant med det livet: Å være hjemme alene, ikke gjøre noen ting, sa John Arne Riise til VG Sporten før jul i 2014.

Babydrømmen har vært til stede hos paret en god stund, som for øvrig kjøpte seg et krypinn i Oslo i 2015. Louise Angelica har dessuten omtalt seg selv som «verpesyk» på bloggen Louiseangelicariise.com.

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, sa Louise Angelica da hun og John Arne gjestet festpremieren til bilfilmen «Børning» i Oslo et par måneder etter bryllupet sitt, i august 2014.

John Arne Riise har to døtre og en sønn fra tidligere forhold. Se ham snakke om farsrollen i klippet fra MAX-programmet «Venstrebeint: Historen om John Arne Riise» nedenfor:

«Bloggerne» sendes på TV2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner blir bestemor igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer