Når klestoppen med kinky klær

Alexandra Joner får skryt for sine frekke antrekk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alexandra Joner (22) vekker stadig oppsikt på den røde løperen med sine uvanlige og ofte svært dristige antrekk. Artisten velger gjerne antrekk i latex, lakk eller skinn og er ikke redd for å vise hud. Hun har også fortalt at hun ofte kjøper klær i sexbutikker.    

I sommer ankom hun Universals fest i gjennomsiktig blondebluse og latexskjørt. Joners uvanlige stil har flere ganger fått kjendisstylist Jan Thomas til å trille seks på moteterningen. 

«Dette er hva det dreier seg om. Gjennomførte antrekk som oser av selvsikkerhet og X-faktor. Du er en stylists drøm på lik linje med Gaga, og jeg elsker virkelig at jeg skulle få oppleve dette i Norge», skrev Jan Thomas om antrekket i Se og Hørs faste spalte Motepolitiet. 

«Sunrise»-stjernen synes det er helt greit å spille på seksualitet, men innrømmer at stilen ikke er like glamorøs på hjemmebane. 

- Jeg liker at det er en pakke med klær, sang og dans. For meg handler det om å ha alt. Det er stas å pynte seg når det er fest,  men i hverdagen er det joggebukse. 

Det eneste hun ikke vil vise frem er magen.  

- Ben er jeg veldig glad i å vise frem, men ikke magen. Jeg har drømt om sixpack siden jeg var 13, men jeg er så glad i mat at den aldri kommer. 

Sangeren har tidligere fortalt at hun bevisst går inn for å provosere. 

- Jeg synes det er morsomt å provosere. At folk blir irritert over noe som ikke er noe å irritere seg over. Mest av alt ligger det i kulturen min å spille på sex og sensualitet, sier hun til Dagbladets magasin Inne & Ute.  

Se mer om Alexandras kinky antrekk 5:02 ut i denne ukens Seoghør.no Weekend-TV!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her knekker Thomas sammen i latterkrampe  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer